DOLAR 32,4895
EURO 34,9613
ALTIN 2.431,71
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Honor 10X yeni ismiyle resmileşti! Bir süredir beklenen Honor 10X resmi olarak Honor X10 ismi ile karşımıza çıkacak. Honor X10 özellikleri…

27.04.2020
A+
A-

Geçtiğimiz haftalarda ortaya meydana çıkan sızıntılar Honor’un bir sonraki X serisi akıllı telefonu Honor 10X’in farklı bir isimle geleceğine dikkat çekici ediyordu. Bir Takım sızıntılar Honor X10 ismini ortaya çıkarsa da devlete ait bir şekilde açıklanmamıştı. Bugün, Honor Başkanı Zhao Ming Honor 10X’in Honor X10 olarak baştan adlandırılacağını ve 5G’ye hazırlanmış bir zeki telefon olarak geleceğini doğruladı.

Ming, Kirin 820 5G işlemci tarafından desteklenen Honor 30S‘nin Çin’de 5G popülerlik dalgası başlatması durumunda, X serisinin de 5G için kayda değer olacağını belirtti. Honor’un X serisinin her nesli, şirketin en fazla satanlar listesinde olduğu için iç pazarda da iyi karşılandı. Çinli firma geçtiğimiz hafta Honor 9X satışlarının Çin’de 10 milyon adedi aştığını da doğruladı.

Bir Takım söylentilere göre, Honor’un tüketicilerin Redmi‘nin yaklaşmakta olan Redmi 10X 4G telefonuyla karıştırılmasını önlemek için yaklaşan X serisi telefonunu Honor X10 olarak tekrar adlandırmaya karar verdiğini bahis ederken, Ming ürünü bitmiş adlandırmanın arkasındaki nedeni bütün olarak paylaşmadı.

Beklenen Honor X10 özellikleri

Aygıt 1080 x 2400 piksel Full HD Plus çözünürlük sunan 6.63 inç IPS LCD bir ekran ile gelecek. bununla birlikte 120Hz ekran yenileme hızına sahip olması da beklenenler arasında. Cihazın parmak izi sensörü emrindeki tarafında bulunurken, Kirin 820 5G işlemciden de kuvvet alacak. 22.5W süratli şarjı destekleyen 4200 mAh bataryadan beslenen cihazın hemen şimdi diğer özellikleri bilinmiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.