DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 20°C

Honor 10 renk değiştirme özelliği ile geliyor!

10.04.2018
A+
A-

Honor 10 arka yüzeyi f/1.6 diyaframlı lense sahip çift kamera ve dörtlü LED flaş bulundururken, bir parmak izi okuyucu ise görünmüyor. Cihazın bunun yerine 3D cam kullanacağı söyleniyor. Tabii ki detayları şimdilik tam olarak bilmiyoruz.

Esas ilgi çeken şey ise, cihazın yüzey sıcaklığına göre renk değiştirmesi. Soğuk için mavi, sıcak içinse mor ve kırmızı tonların ortaya çıkacağı söyleniyor. Görselde de görebileceğiniz üzere akıllı telefonun tutulduğu yerler sıcaklık sebebiyle farklı renge sahip. Çerçeve kısmında da bu özelliğe tanık olabilecek miyiz merak ediyoruz? Şirket bu anlamda gerçekten rakiplerinden farklı bir özelliğe de imza atmış durumda.

Honor 10 özellikleri olarak Kirin 970 yonga seti, 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı bekleniyor. Tüm özellikleri net bir şekilde öğrenmek içinse 9 gün kadar daha sabretmemiz gerekiyor.

:: Honor akıllı telefonunda sunulacak bu renk değiştirme özelliği konusunda siz neler düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.