DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Hizan’ın saklı güzellikleri fotoğraflandı

08.11.2018
A+
A-

Hizan Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığınca bu yıl dördüncüsü düzenlenen ‘Hizan’da yaşam’ konulu foto maratona katılan fotoğrafçılar, üç gün boyunca ilçenin saklı güzelliklerini fotoğraf karelerine yansıttı.

Hizanın saklı güzellikleri fotoğraflandı

Güneşin doğuşuyla köyleri gezmeye başlayan katılımcılar, doğanın oluşturduğu renk cümbüşüyle bütünleşen taş evlerin ve doğal güzelliklerin fotoğraflarını çekti. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Bülent Hamitoğlu, ‘foto maratona’ Türkiye’nin çeşitli illerinden yoğun ilgi gösterildiğini söyledi.

Hizanın saklı güzellikleri fotoğraflandı

class=’cf’>

Kayseri’den jüri üyesi olarak yarışmaya katılan Hüseyin Taşgın da ilçenin el değmemiş yapısının fotoğraflandığını ifade etti.

Hizanın saklı güzellikleri fotoğraflandı

Hizan’ın kesinlikle gelip görülmesi gereken bir yer olduğunu anlatan Taşgın, “Tahmin ettiğimden çok daha güzel bir yer. Bölge halkının fotoğrafa bu kadar ilgili olacağını düşünmüyordum. Fotoğraf çekmeye gittiğimiz her yerde bize yardım etmek için herkes seferber oldu. Mevsim itibarıyla da çok güzel fotoğraflar çekildi” diye konuştu. Atlas Dergisi Fotoğraf Editörü Yıldırım Güngör ise Türkiye’yi en çok gezenlerden biri olduğunu belirterek, “En misafirperver ve en cana yakın insanlar burada. Birkaç gündür yoğun bir maraton yaptık. Her yerde inanılmaz bir ilgi gördük. Bazı yerlerde makineleri çocuklara verip onlara fotoğraf çektirdik” ifadelerini kullandı.

Hizanın saklı güzellikleri fotoğraflandı
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.