DOLAR 32,5888
EURO 34,8254
ALTIN 2.495,83
BIST 9.452,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Hırslı değil azimliyim

26.12.2017
A+
A-

“Kızlarım İçin” farklı hikayesi ile dikkat çekti. Siz senaryoyu ve rolünüzü nasıl değerlendiriyorsunuz?

– Çok sağlam bulduğum bir proje. Senaryosu, kurgusu, oyuncu kadrosu, genel hikayesi, her yönüyle… Beni asıl etkileyen bu aile dramının işleniş biçimi oldu. Selva da bu hikayenin organik bir parçası. Karakteri ilk okuduğumda arkadaşlarıma bahsettim. Kimi “Aynı annem” dedi, kimi “Aaa bizim komşumuz”… Selva’nın bu kadar gerçek oluşu heyecanlandırdı beni.

İşletme eğitimi almışsınız, oyunculuk yapıyorsunuz. Hırslı biri misiniz?

– Ben kendimi hırslı olarak tanımlamam, azimli diyebiliriz. Ama o da sadece oyunculukla ilgili… Öyle çok “istediğimi oldururum” insanı değilim. Yalnızca bu işi yapabilmek için daha önce hiçbir şeye olmadığı kadar emek harcadım ve sabrettim. Mesleğe âşık olanlardanım belki ben de, bilemiyorum.

Hayatınızda dans ve piyano da var. Nedir sizi bu kadar sanata çeken?

– Duymuyorum, çünkü özel hayatımda öncesinden şimdiye pek fark yok. Sadece eskiden kendime ayıracak daha çok vaktim olurdu, şimdi ise daha yoğunum. O da ünle, şöhretle değil, direkt mesleğimle alakalı.

Hırslı değil azimliyim

ÇOCUK KİTAPLARI OKUYORUM

Huzurlu hissetmek istediğinizde ne yapıyorsunuz?

– Çok bunaldığım zamanlar bazı kaçış alanları yaratıyorum kendime. Mesela çocuk kitapları okuyorum vakit buldukça, nedense beni çok rahatlatıyor. Bir de balık tutmak.

Son dönemde özlemini duyduğunuz ya da eksikliğini hissettiğiniz bir şeyler
var mı?

– Annemi özlüyorum çok, o Eskişehir’de, memleketimde. Bir de plansız programsız bir şeyler yapabilmeyi… Mesela çok bunalınca tek başıma seyahate çıkabilmeyi. Mesleğin küçük tatlı zorlukları bunlar işte…

 

 

Yılbaşı günü evde otururken bacadan Noel Baba girse tepkiniz ne olur ? | Sarı Mikrofon

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.