DOLAR 32,5998
EURO 34,8050
ALTIN 2.488,52
BIST 9.464,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Hera sevgilisi Ozan Doğulu’nun kızlarını bağrına bastı

13.11.2021
A+
A-

Takvim Gazetesi’nden Aydın Hamza’nın haberine göre ünlü aranjör Ozan Doğulu’nun sevgilisi Hera Aslan önceki akşam Cihangir’de sahne aldı.

Hera sahneye çıkmadan önce habercilerin sorularını cevapladı. Sevgilisi Ozan Doğulu ile evlenmeyi düşünmediklerini açıkladı. “Biz zaten evli gibiyiz” açıklamasını yaptı. Ardından şu ifadeleri kullandı: “3,5 yıldır beraber yaşıyoruz Evli gibi sayılırız. Nikah konusunu ikimiz de hiç gündeme getirmedik. Hayatı beraber paylaşıyoruz bir gün gelirde Evlenir miyiz neden olmasın o da olabilir Ozan bana devamlı ‘Eşim’ diyor.

Çocuk yapmak için de evliliği beklemem. İnsanlar beni yanlış anlayabilir ama zaten çocuk düşünmüyorum benim zaten 3 tane kızım var Ozan’ın çocukları benim kızlarım Ablalarıyım onlara ablalık yapıyorum o yüzden çocuk yapmayı düşünmüyorum yaparsam da öncesi Evlenebilirim inanın biz böyle şeyleri düşünmüyoruz biz sadece ilişkimizi yaşıyoruz güzel müzikler yapıyoruz eyleniyoruz kızlarımızla vakit geçiriyoruz bundan daha mutlu edici bir şey olamaz.”

Bu arada Hera Ozan Doğulu’nun kardeşi Kenan Doğulu’nun kendisine şarkı verdiğini söyledi.

“Kenan’dan çok istediğim bir şarkısı vardı. Kırmadı beni sağ olsun verdi. Ozan da aranjesini yaptı ben de klibini çektim” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.