DOLAR 32,3645
EURO 34,6827
ALTIN 2.395,64
BIST 10.169,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Her beş kişiden biri inanıyor: Taylor Swift, Joe Biden’a yardım ediyor

ABD’deki Monmouth Üniversitesi’nin yaptığı yeni ankete göre, neredeyse her 5 Amerikalıdan biri Taylor Swift’in Başkan Biden’ı yeniden seçtirmek için gizli bir hükümet planının arkasında olduğunu iddia eden komplo teorisine inanıyor.

16.02.2024
A+
A-

Amerika’da yeni bir komplo teorisi gündeme geldi. ABD’deki Monmouth Üniversitesi’nin yaptığı yeni ankete göre; ünlü şarkıcı Taylor Swift‘in Joe Biden‘ın kasım ayında yeniden seçilmesine yardımcı olacak bir komplonun parçası olduğuna inanılıyor.

Anketin sonuçlarına göre; katılımcıların yüzde 46’sı komplo teorisini duyduğunu, yüzde 18’i de buna inandığını söyledi.

Komploya inandığını söyleyenlerin yaklaşık dörtte üçü kendilerini Cumhuriyetçi partiyle özdeşleştiriyor veya Cumhuriyetçi partiye eğilimli gösteriyor, yüzde 83’ü de kasım ayında Trump’ı destekleyeceğini söyledi.

Monmouth Üniversitesi Anket Enstitüsü Müdürü Patrick Murray, salı günü yaptığı açıklamada, “Sözde Taylor Swift komplosunun oldukça yüksek sayıdaki Trump destekçisinde karşılığı var. Biz anket yapmadan önce bunu duymamış olan birçok kişi bile bu fikrin inandırıcı olduğunu kabul ediyor” dedi.

Müzik kariyeri boyunca aldığı ödüllerle tarihe geçen ABD’li şarkıcı Swift’in hayranlarını yaklaşan seçimlerde oy kullanmaya teşvik edip etmemesi gerektiği sorusuna gelince, Amerika halkının yüzde 68’i bu fikri onayladı.

Öte yandan Taylor Swift son aylarda rekor kıran dünya turnesi, bu turnenin konser filminin sinema gösterimi ve kazandığı çok sayıda Grammy ile pop kültürünü domine etti.

NTV

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.