DOLAR 32,2427
EURO 34,7560
ALTIN 2.411,61
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 17°C

Hepsiburada’dan seçili Apple ürünleri için yeni kampanya! Hepsiburada kampanyaları devam ediyor. Hemen de seçili Apple ürünleri için yeni kampanya başladı. Kampanya…

30.04.2020
A+
A-

Axess’e özel başlatılan kampanya kapsamında, seçili Apple ürünleri uygun fiyatlarla satın alınabiliyor. 29 Nisan günü başlayan ve stoklarla sınırlı olan kampanya, 24 Mayıs tarihine dek devam edecek. Kampanyada satın alınan ürüne kadar hak kazanılan indirim miktarı, tüketicinin 16 Haziran‘dan sonraki hesap özetine yansıtılacak. Eğer, yakın zamanda bir Apple ürünü satın almayı planlıyorsanız bu kampanyaya göz gezdirmenizde üstünlük var.

Peki, kampanyada öne çıkan ürünler neler?

Apple iPad Pro

Apple’ın ‘Bir sonraki bilgisayarınız bir bilgisayar olmayabilir’ gibi gösterişli bir slogan ile karşımıza çıkardığı iPad Pro, kampanya zarfında kesilmiş fiyatı ile satın alınabiliyor. LiDAR tarayıcısı ile gelen yeni cins iPad Pro, gücünü A12Z Bionic işlemciden alıyor. Tabletin gerisinde ikili bir kamera kurulumu bulunuyor. Bu sayede profesyonel fotoğraflar da çekilebiliyor. Keza tablette 128 GB dahili depolama alanı bulunduğunu da belirtelim.

Yeni iPad Pro 2020 kutusundan çıkıyor

Apple, 18 Mart günü düzenlediği etkinlikte iPad Pro 2020 ve Macbook Air 2020’yi tanıttı. Yeni iPad Pro 2020 kutu açılışı ile karşınızdayız.

Kampanya zarfında bu tablet modeline sahip elde etmek için buraya tıklayabilirsiniz.

7. nesil Apple iPad

10.2 inç ekrana ve 32 GB dahili depolamaya sahip 7. nesil Apple iPad de kampanya dahilinde öne meydana çıkan modellerden biri. Smart Keyboard desteği bulunan iPad ile birçok işinizi halledebilirsiniz. 500 gramdan daha hafif olan tablet, böylelikle nakliye kolaylığı da sunuyor. 7. cins Apple iPad gücünü 4 çekirdekli A10 Bionic işlemciden alıyor.

Kampanya kapsamında bu tablet modeline sahip almak için buraya tıklayabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.