DOLAR 32,4652
EURO 34,8281
ALTIN 2.452,43
BIST 9.891,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Hepsiburada Spigen aksesuar indirimi başladı

30.03.2020
A+
A-

Hepsiburada’da birçok farklı markanın akıllı telefon aksesuarını bulmak mümkün. Şu sıralar devam eden Spigen marka aksesuarlardaki yüzde 40 indirim kampanyası ise oldukça dikkat çekici.

Peki 31 Mart’a kadar devam edecek kampanya kapsamında öne çıkan ürünler neler?

Spigen Essential F711D 10.000 mAh taşınabilir şarj cihazı

Hepsiburada Spigen aksesuar indirimi kapsamında 10.000 mAh’lik bu powerbank modelini 89,90 TL’lik fiyat etiketi ile satın alabilirsiniz. 2 USB çıkışı ile gelen powerbank’te akıllı güç teknolojisi, akıllı chip koruması ve kısa devre koruması gibi özellikler bulunuyor.

Kampanyadan faydalanmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Spigen Essential F711D teknik özellikleri ise şöyle:

Bağlantı Tipi: USB Type-A, Micro USB
Batarya: 10000 mAh
Ağırlık: 209 gr
Giriş (Kendini Şarj Etme Gücü): 10W (5V 2A)
Çıkış: Total 24W (2x 12W – 5V 2.4A + 5V 2.4A)

Spigen Essential 18W duvar şarjı

18W (3.6-6V / 2.4A, 6-9V / 2A, 9-12V / 1.5A) USB güç çıkışına sahip olan Spigen F111 modeli tek portlu olarak geliyor. Android ve iOS uyumlu olan duvar şarjı Qualcomm 3.0 destekli. Ürünün fiyatı ise kampanya kapsamında 44,90 TL.

Kampanyadan faydalanmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Spigen Essential Type-C 3.1 data kablosu

Spigen Essential Type-C 3.1 data kablosu da kampanya kapsamında yüzde 40 indirimle alınabiliyor. Ürünün fiyatı 39,90 TL. Ters çevrilebilir konnektör girişi ile kullanım kolaylığı sağlayan kablo USB-C olmasıyla hızlı veri aktarımını destekliyor. Kablo bağlı olduğu sürece veri aktarmak ve şarj etmek mümkün.

Kampanyadan faydalanmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Spigen Essential F301W hızlı kablosuz şarj cihazı

Qi destekli Spigen Essential F301W hızlı kablosuz şarj cihazı, kauçuk kavrama özelliği sayesinde cihazın tabanda kaymasını engelliyor. Aşırı ısınma, aşırı şarj ve kısa devre koruması sayesinde cihazları güvende tutan kablosuz şarj cihazı, tüm Spigen kılıflarıyla da uyumlu. Yani kablosuz şarj etmek için kılıftan çıkarmaya gerek yok.

Ürünü 84,90 TL’lik etiketi fiyatı ile buradan satın alabilirsiniz.

Spigen Teka 5W mikrofonlu kablosuz hoparlör

Bluetooth 5.0 teknolojisine sahip kablosuz hoparlör, 10 metreye kadar bağlantı olanağı sağlıyor. Ahizesiz görüşmeler için dahili bir mikrofon ile gelen ürün, tüm Bluetooth özellikli cihazlarla da uyumlu. Bluetooth olmayan cihazlar için 3,5 mm ses girişi ve daha fazla kapasite için mini SD kart yuvası da mevcut. Ürün kampanya kapsamında 99,90 TL’ye satın alınabiliyor.

Kampanyadan faydalanmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Spigen Rugged Armor Xiaomi Redmi Note 8 Pro kılıf

Kampanya kapsamında öne çıkan bir diğer ürün ise Redmi Note 8 Pro için geliştirilen Spigen Rugged Armor kılıf. Bu kılıfı da kampanya kapsamında yüzde 40 indirim ile 39,94 TL’ye satın almak mümkün. Rugged Armor TPU kılıf parlak ve karbonfiber detaylarla süslenmiş bir koruma kılıfıdır. Özel Aircushion teknolojisi ile iç yapısındaki ve köşelerindeki hava kanallarını kullanarak darbeyi dışarı iter.

Kampanyadan faydalanmak için buraya tıklayabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.