DOLAR 32,4860
EURO 34,6908
ALTIN 2.409,06
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Hepsiburada cep telefonu aksesuarları için indirim başlattı Hepsiburada, hazırladığı indirim kampanyalarıyla tüketicilerin satın almak istedikleri ürünlere yerinde…

11.05.2020
A+
A-

Bugün başlatılan cep telefonu aksesuarları kampanyasında çoğu mahsul sizleri bekliyor. Kampanya zarfında satın almak istediğiniz ürüne indirimli fiyatlarla ulaşabilirsiniz.

Kampanyadan yararlanmak için buraya veya aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Peki, bu kampanyada öne çıkan ürünler neler?

Xiaomi Mi Band 4

Sahip olduğu özelliklerle akıllı saati aratmayan Mi Band 4‘ü kampanya kapsamında satın almayı düşünebilirsiniz. Mi Band 4’te 0.95 inç büyüklüğünde renkli AMOLED ekran kullanılıyor.

135 mAh bataryaya sahip olan Mi Band 4, 20 güne değin pil süresi sunuyor. Tabii pil süresi, kesintisiz nabız ve uyku takip özelliğine göre ve size gelen bildirimlere göre değişebiliyor.

Ürünü satın olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Anker Soundcore Life Q10 kablosuz kulaklık

60 saate varan çalma süresi ile dikkat çeken Anker kablosuz kulaklık, BassUp teknolojisine sahip. Bu teknoloji, dinç ses vuruşu eklemek için sesinizin bas frekanslarının hakiki zamanlı analizini ve geliştirmesini sağlıyor. Bluetooth 5.0 ile mobil cihazınıza bağlanan kulaklıkta dahili bir mikrofon da bulunuyor. Bu sayede telefon görüşmeleri gerçekleştirebiliyorsunuz.

Ürünü satın elde etmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Xiaomi Redmi 10000 mAh seri çok miktar cihazı

Redmi’nin 10000 mAh’lik hızlı şarj cihazı, çift USB port çıkışa ve Lityum Polimer pillere sahip. Akıllı telefonun batarya büyüklüğüne bağlı olmakla beraber bu powerbank ile çoğu akıllı telefon kapalı durumdayken 3 kere sorumluluk olabiliyor. 5V 2.1A güç girişi, alt her aygıt için seri ve verimli sıkıntı vaat ediyor.

Ürünü satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Samsung Galaxy Watch 46 mm

Akıllı telefonlar için akıllı saatler de bundan böyle vazgeçilmez olmaya başladı. Eğer siz de ayrıca Android hem de iOS düzenli bir akıllı saat arıyorsanız, Galaxy Watch modeline bakabilirsiniz. Samsung Galaxy Watch 46 mm, kullanıcıların stres seviyesini ölçebiliyor.

Zeki saat, gerginlik seviyesi yüksek olduğunda stresi azaltmak için de devreye girebiliyor ve kullanıcılara dahili durumda yer alan nefes egzersizi uygulamasını kullanmalarını tavsiye ediyor.

Ürünü satın olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

2. cins Apple AirPods

Akıllı telefonların bir diğer vazgeçilmez aksesuarı da kablosuz kulak içi kulaklıklar. Eğer, iOS ekosisteminde cihazlarınız varsa bu ekipmanları 2. tür Apple AirPods ile tamamlamayı düşünebilirsiniz. Yeni Apple H1 kulaklık çipiyle aygıtlarınızda daha seri kablosuz temas sunan kulaklık, tek bir şarjla 3 saate kadar hitabe süresi vaat ediyor.

Ürünü satın elde etmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Apple AirPods 2 inceleme! Almaya değer mi?
Apple AirPods 2 tahlil! Almaya layık mi?

Apple AirPods 2 çözümleme videosu ile karşınızdayız. AirPods 2 özellikleri neler? AirPods ve AirPods 2 aralarında hangi farklar var? Hepsinin cevabı videomuzda…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.