DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Hepsi Türkiye’de! 150 TL’ye yeşillikler içinde hafta sonu tatili…

19.04.2018
A+
A-
1 / 28

Stresten, gürültüden ve yoğunluktan sıkıldıysanız size çok güzel önerilerimiz var. Hazır 23 Nisan tatili hafta sonuyla birlikte üç gün olmuşken bu fırsatları kaçırmayın… İster doğanın içinde bungalovlarda konaklayın ister ailecek doğanın içinde bol bol aktiviteler yaptın. Seçenek çok… Listedeki yerler pek fazla cep de yakmıyor…

Fotoğraflar: Otellerin web siteleri

2 / 28

Habitat Mesire Evleri – Bolu
Ormanın içinde bulunan bu yerde doğayla baş başa kalacaksınız. Ormanın içinde bulunan Habitat Mesire Evleri’nde doğayla ilgili birçok aktivite de yapabilirsiniz.

3 / 28

Aynı zamanda birçok yere de oldukça yakın bir konumda bulunuyor. Yedigöller Milli Parkı’nı da görmeden gelmemelisiniz. Burada tamamen stresi ve sıkıntıyı unutacaksınız.

4 / 28

Çevrede bulunan Alabalık tesislerinden de faydalanabilirsiniz. Habitat Mesire Evleri, doğasever ruhunu henüz yitirmemiş gezginler için en ideal yerlerden.

5 / 28

Fiyatı iki kişi konaklama fiyatı 400 TL.

6 / 28

Mavi Keçi Otel Mordoğan – İzmir
Mavi Keçi Otel, sessizliği, keçi ve çanlarının sesi ve puhu kuşlarının ötüşüyle yorgunluğunuzu ve stresinizi unutturacak.

7 / 28

Otel, hâlâ yaşayan bir Türk köyüyle terk edilmiş bir Rum köyünün arasında ve Antik Efes-Mimas yürüme yolunun mola noktasında bulunuyor. Yani otelde kalırken, otelin bölgeye yakınlığıyla birçok aktivite de yapabilirsiniz.

8 / 28

Odalarda telefon ve televizyon bulundurmak yerine kitaplık bulunduran otel, sohbet etmeyi ve stresi her yönden atmanızı amaçlıyor.

9 / 28

Ayrıca burada ev yapımı reçel de bulunuyor. İki kişilik konaklama fiyatı 280 TL.

10 / 28

Bodrum Pitos Hotel – Muğla
Bodrum’un güzelliğini oteline taşıyan Bodrum Pitos Hotel, 1989’dan bu yana hizmet veriyor.

11 / 28

İlk olarak kamp olarak açılmıştı ama gelişerek önce pansiyon, sonra da pansiyon ve apart olarak hizmet veriyor.

12 / 28

Bodrum’a 20 kilometre uzaklıkta olan otel, aynı zamanda Gökova Körfezi’ne de oldukça yakın. Gökova Körfezi’nde otelden kiralayacağınız arabalarla gezmek de mümkün. İki kişilik konaklama fiyatı 150 TL.

13 / 28

Etenna Bungalov Hotel – Antalya
Tesis, gürültüden uzakta ve size huzurlu bir hafta sonu tatili geçirmeniz için hizmet veriyor. Etenna Bungalov Hotel, deniz ve doğa manzaralarının içinde, kuş sesleriyle doğa yürüyüşü yapmak için güzel bir konumda bulunuyor.

14 / 28

Aynı zamanda tesisin etrafında birçok gezilip görülmesi gereken yer de var. Likya Yolu, Kimera Yanartaş, Balık Köyü, Olympos, Tahtalı Dağ Zirvesi gibi yerler mutlaka görmeniz gereken yerlerden.

15 / 28

Hotelde iki kişi kahvaltı dâhil konaklama fiyatı 345 TL.

16 / 28

Ayder Şelale Dağ Evleri – Rize
Hafta sonu stresinizi atacağınız en iyi yerlerden birisi şüphesiz yeşil alanları, yaylarıyla insanı büyüleyen Rize…

17 / 28

Rize’nin güzelliğini bungalovlarına da yansıtan Ayder Şelale Dağ Evleri, bölgesinin doğal güzelliğini bozmayacak şekilde yapılmış.

18 / 28

Burada, dağ evlerinin yanında bulunan aktivitelerden de faydalanabilir; kano, balıkçılık ve kayak yapabilirsiniz. İki kişilik konaklama fiyatı 350 TL.

19 / 28

Mints Hotel Ağva – Ağva
Doğanın içinde bulunan Mints Hotel Ağva, birçok aktiviteye de sahip. Otelden bisiklet kiralayabileceğiniz gibi, balık da tutabilirsiniz.

20 / 28

Aynı zamanda Yeşilçay Nehri’ne 1.8 kilometre uzaklıkta. Doğanın rahatlatıcı sesi eşliğinde, hafta sonu tatili için en uygun yerlerden bir tanesi…

21 / 28

Ağva’nın güzelliğini yansıtan otel, çocuğunuzla birlikte balık tutabileceğiniz ve bisiklet sürebileceğiniz imkânlar sağlıyor.

22 / 28

İki gecelik konaklama fiyatı 700 TL.

23 / 28

Club Sun Village – Antalya
Adrasan’ın berrak denizine hâkim bir konumda yer alıyor. Çevresi tamamen ormanlarla kaplı. Denize 1800 metre uzaklıkta olan Club Sun Village’de doğanın içinde stresten uzaklaşacaksınız.

24 / 28

Hafta sonu doğa içinde, denize karşı bir kahvaltı yapabilirsiniz. Ayrıca mutfak alanında da Türk mutfağının lezzetli yemeklerini, taze sebzelerle sunuyorlar.

25 / 28

Yemekten sonra da çocuklar için açık hava sineması bulunuyor. İki kişilik fiyatı ise 350 TL.

26 / 28

Seyri Cennet Dağ Evi – Rize
1990 yılından bu yana hizmet veren Seyri Cennet Dağ Evi, ziyaretçilerini Çamlıhemşin ile buluşturuyor. Doğayı gören manzarası ve eşsiz Çamlıhemşin güzellikleriyle stresi ve sıkıntıyı geldiğiniz yerde bırakacaksınız. Odalarsa muhteşem Kaçkar Dağları’nı görüyor.

27 / 28

Otel misafirlere restoranda açık büfe köy kahvaltısı hizmeti sağlıyor. Ayrıca tesiste eşsiz doğa manzarasına sahip bir adet restoran ve teras şeklinde bahçe bulunuyor.

28 / 28

Müşterilerin restoranda ve bahçede vakit geçirmeleri için otantik olarak tasarlanmış olan şömine ve açık ateş de mevcut. Stresten arınacağınız bu yerde iki kişi gecelik konaklama ücreti 300 TL.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.