DOLAR 32,3812
EURO 35,0362
ALTIN 2.326,46
BIST 9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Hem kaptan hem başkan!

04.04.2019
A+
A-

İHA’nın haberine göre 4 yılı aşkın süredir faaliyette olan kulüpte daha önce başkanlık yapan kişilerin farklı nedenlerle görevlerini bırakmaları üzerine son iki yıldır aralıklarla başkanlığı takım kaptanı Mehmet Keskin üstleniyor.

Bölgesel ligde faaliyete başlayıp 2. ligden sonra yükseldiği 1. ligi orta sıralarda tamamlayan takımının başkanlığını geçen yıl sezon boyunca yapıp borçsuz şekilde geldikleri 1. ligde ilk 3 maça çıktıkları başkanın görevi bırakmasıyla yeniden zorlu görevi üstlenen takım kaptanı Keskin, “Bu iş yine bana kaldı. Oynamazsam bir sporcu daha dışarıdan alacağız. Bu da maddiyat istiyor. Geçen yıl ligi borçsuz tamamlamıştık. Ama 1. lig gerçekten zor” dedi.

12 deplasman maçına gittiklerini ve yörede sporun gelişimi adına kulübün faaliyetlerini sürdürmek istediklerini dile getiren 34 yaşındaki Keskin, “Şu anda 78 bin lira gibi bir borcum var. Diyeceksiniz kime güvenerek bunları yaptın. Sporcularımın hepsi bana güvendi. Şu anda bir kuruş para almadılar. Gerçekten çok sıkıntılıyız. Bunları aşabilecek miyiz zaman gösterecek” diye konuştu.

Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi Öğretmenliği mezunu olan ancak atanamadığı öğretmenlikten umudunu kesince yöreden yeni sporcuların yetişmesi için kulübün altyapıdan sorumlu yardımcı antrenörlüğünü de üstlenen Keskin’in takımını ise üniversiteden hocası olan Dr. İlknur Yazıcılar Özçelik çalıştırıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.