DOLAR 32,2892
EURO 34,6521
ALTIN 2.410,20
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Heidi Klum cilt bakımında bebek şampuanı kullanıyor!

27.08.2020
A+
A-

Cildinizi dinleyin ABONE OL

Cildinizi dinleyin

İyi ve doğru yediğinizde veya susuz kaldığınızda aynaya bakıp yüzünüzdeki farkı görebilirsiniz. Aynaya bakmalı ve bir şey olup olmadığını görmelisiniz.

Örneğin cildiniz kuru gözüküyorsa, yeterince su içmiyorsunuz demektir! Yüzünüz bir anda sivilceler ile kaplandı ise sebebi dün yediğiniz yağlı yiyecekler olabilir!

Takviyeler

Takviyeler

İhtiyacınız olan tüm yağ asitlerini, vitaminleri, antioksidanları ve hidrasyonu bir gün içinde aldığınızdan emin olun. Eğer bunları besinlerden elde etmek sizin için imkansızsa, vitamin takviyelerine başvurabilirsiniz.

Bebek şampuanı en iyi yüz temizleyici

Bebek şampuanı en iyi yüz temizleyici

Heidi Klum, cilt bakım rutininde bebek şampuanına olan tutkusunu şöyle açıklıyor: ”Uzun zaman önce, göz doktoruna gittim çünkü gözümde arpacık çıkmıştı. Doktor yüzümü bebek şampuanı ile yıkamamı söyledi. O günden beri yoğun makyaj yaptığım günlerde, takma kirpiklerimi çıkartmak için bile bebek şampuanı kullanıyorum!”

Hindistan cevizi yağı

Hindistan cevizi yağı

Heidi Klum saçına ve vücuduna Hindistan cevizi yağı sürmeyi çok seviyor. Genel olarak parfüm ve kimyasal maddelerle dolu ürünlerden çok doğal şeylere yönelmeyi seven Klum bu ekonomik yağı mutfakta da kullanıyor.

Daha az ile yaşamak

‘Daha az’ ile yaşamak

Yıllar geçtikçe kameraya uygun pek çok makyaj ipucu öğrenen Heidi Klum, kamera önünde ‘Her zaman daha fazla pudra!’ mottosunu savunsa da bunları asla günlük hayatına uygulamıyor. Klum, günlük hayatında sadece renkli bir nemlendirici, maskara ve allık kullanmayı tercih ediyor.

Siyah noktalardan kurtulun

Siyah noktalardan kurtulun

Siyah noktalara sebep olan birçok şeyi ve siyah noktaları tamamen ortadan kaldırmayı amaçlayan Heidi Klum, bunun cilt bakımının önemli bir parçası olduğunu düşünüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.