DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Hazer Amani’den konuşulacak Sıla açıklamaları

15.11.2019
A+
A-

TV8’de ekrana gelen “Gel Konuşalım” programının haberine göre Hazer Amani örgülü rasta saçlarını soran muhabirlere “Saçlar bu ara biraz böyle oldu. Ben Sıla’dan kıskanıp yaptırdım. Öyle söyleyeyim” yanıtını verdi. 

Muhabirlerin “Sıla Hanım ile güzel bir birlikteliğiniz var” yorumuna “Sağ olun. Bizde çok keyif alarak geçiriyoruz zamanımızı. Bir yandan da işimizi gücümüzü yapmaya çalışıyoruz” şeklinde karşılık veren Hazer Amani, “Dünyaca ünlü bir şefsiniz. Sıla Hanım yemeklerinizi beğeniyor mu?” sorusuna ise “Bilemiyorum. Bunu kendisine sorun” yanıtını verdi.

“Sıla Hanım lezzetli yemeklerinizden bir kaç kilo almış dorğu mu?” sorusuna ise “Tam tersi bu aralar dikkat ediyoruz. Birlikte spor yapıyoruz. Sıla’nın eli çok lezzetli; zeytinyağlı yemekleri o yapıyor etleri ve pilavları da ben yapıyorum” cevabını verdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.