DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

Hazal Kaya: “Beni böyle kabul etti demen çok dokundu”

18.05.2020
A+
A-

Larissa, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, “Bana aralıksız neden çocuk yapmıyorsun diyorlar. Çocuğum olmuyor. Allah beni böyle yaratmış. gerçi denedik Burak’la ama olmuyor. Eşim bunu kabul etti, ben de bu duruma alıştım. Kötü açıklama yazmayın artık” ifadelerini kullandı.

Oyuncu Hazal Kaya, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Larissa Gacemer’e takviye oldu.

Hazal Kaya paylaşımında, “Beni böyle kabul etti demen fazla dokundu bana. Öylesi böylesi değil, fantastik bir kadınsın, eksiğin olmadığı gibi de fazlan var, dışın kadar için de artı hoş, kesin. Bir lahza bile dertlenme fena ruhlar yüzünden. Söylemeye çalıştığım tamamen buydu dün mevzu olan videoda. Bir kadını bedeniyle ilgili böyle bir izah etmek zorunda bırakan herkes utansın. İnsanlara hadsiz sorular soracağınıza, kendinize bir sorun; Bana ne?” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.