Havsa’da Yangın ve Aile İçinde Yaşanan Şiddet Olayı: Aile Bireyleri Yaralandı
Havsa’da meydana gelen yangın ve aile içi şiddet olayı: gelişmeleri ve yaralıların durumu hakkında güvenilir bilgiler.
Havsa ilçesinde meydana gelen olayda, psikolojik sorunları olduğu bildirilen O.Ç. (27), annesi H.Ç., babası S.Ç. ve ağabeyi K.Ç. (29) ile yaşanan gerilim sonrası evi ateşe verdi. Olay, yemekten sonra yaşanan bir tartışmanın ardından odasına geçmesiyle başladı ve kısa sürede evde yangın çıktı.
Yangını söndürmek için çabalayan ağabeyi K.Ç., ailenin diğer fertleriyle birlikte kendisini sakinleştirmeye çalışırken O.Ç. yeniden saldırıya geçti. Bu süreçte anne H.Ç. de dahil olmak üzere ailesinin bir kısmı bıçak darbeleriyle yaralandı. Komşuların ihbarı üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alırken evdeki hasar gün yüzüne çıktı. Yaralılar arasında hem bıçak darbelerinin hem de yanıkların etkisiyle ağır durumda olan anne H.Ç., ambulansla hastaneye sevk edildi ve yaşam destek tedavisi ihtimali de dahil olmak üzere sağlık durumu yakından takip ediliyor. Sağ kalan diğer aile fertleri K.Ç. ile baba S.Ç. ayakta tedavi gördü.
Olay sonrası suçunu itiraf ettiği belirtilen O.Ç. hakkında başlatılan soruşturma devam ediyor. Yetkililer, olayla ilgili detaylı incelemenin sürdüğünü bildirdi.