DOLAR 32,3838
EURO 34,7943
ALTIN 2.406,54
BIST 10.179,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Hatice Şendil setleri çok özledi

29.04.2020
A+
A-

Karantinada nasıl vakit geçirdiğine dair de konuşan Hatice Şendil, bu süreçte yazdığı ve en büyük hayalinin bir gün kendi yazdığı hikâyelerinden birinde rol olmak olduğunu söyledi.

‘Bir kırılma yaşıyoruz’

Korona sürecini en yakın zamanda umutlu bir şekilde geçirip atlatmayı umduğunu ifade eden Şendil, “Kayıplarımıza fazla üzülüyoruz. Ama umut da var açık havada çıkmıyoruz kendimizi koruyoruz. Gerçekte evrenin bize açıklamak istediğini duymaya çalışıyoruz çünkü uzun zamandır duymadık. Kendimce aynı zamanda bir kırılma da yaşıyoruz. Evren bize kendi gücünü bu dek yakından hissettiriyor diye düşünüyorum.” dedi.

Yazmayı çok seviyorum

Yazmayı fazla sevdiğini söyleyen oyuncu; “Bir oyuncunun sanatın ayrı dallarıyla iç içe olmasını çok seviyorum. Bir taraftan çok yönlülük getiriyor. dahası da arayıp bulamadığımız, unuttuğumuz bazı duygularla da tahvil kurmamızı sağlıyor. Benim için kâğıda dökmek da onlardan bir tanesine. Bu günün birinde bir senaryoya mı dönüşüyor, yahut bir kitaba mı dönüşür ya da kağıtlar üstünde kalır, hayata geçmez ve sadece bana mı özel kalır bilmiyorum. Fakat eğer yapabilirsem yazdığım hikayelerin birinde oynamak en büyük hayallerimden bir adam başına. Dilerim gerçekleşir. Yazmak fiilen bir oyuncuya en yakın olan duygularını öğrenmek ve ifade etmek açısından en esas durum diye düşünüyorum.” diye konuştu.

Zamansız bir mesleğim var

Bir süredir ekrandan uzak olan Şendil, seyircilerden gelen ‘Setlere geri dönmek istemiyor musunuz?’ sorusunu da yanıtladı. Setlere dönmeyi istediğini söyleyen Şendil, “Şu an içinde durduğumuz durumda yerimizden kıpırdayamıyoruz, bir şey üretemiyoruz. Lakin bir taraftan da muhakkak döneceğim. Ben mesleğimin zamansız olduğunu düşünüyorum ve bu zamanın da bana çok iyi geldiğini düşünüyorum. Bir taraftan hayatımda geçirdiğim en verimli süreci de yaşıyorum. İnanılmaz okuyorum, izliyorum, dinleniyorum, yazmaya çalışıyorum. Mesleğim benim için fazla manâlı, çok kıymetli. Her Zaman bana bu soru soruluyor, belki evet uzun bir ara gibi fakat o ara inanın olması gereken bir araydı. Bir taraftan da ben galiba insanlar da bu yüzden de bunu hissediyorlar; ben kendime hiç süre tanımadan çalıştım bugüne değin.  Bir süredir ekranlarda yokum evet, bir taraftan çok özlüyorum lakin bir de da döndüğüm zaman da çok daha diğer şeyler yaparak döneceğime inanıyorum. Bu sürenin de kıymetini biliyorum. En yakın zamanda da ekranda olacağımı düşünüyorum.” ifadelerinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.