Hatay Samandağ’da Trafik Kazası: 4 Yaralı ve Otomobil Sürücüsünün Kaçışı
Hatay Samandağ’da gerçekleşen trafik kazasında 4 kişi yaralandı, otomobil sürücüsü ise olay yerinden kaçtı. Detaylar ve gelişmeler için tıklayın.
Hatay’ın Samandağ ilçesinde korkutan trafik kazası
Samandağ ilçesine bağlı Tekebaşı Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazası, bölge sakinlerini ve trafik güvenliği uzmanlarını alarma geçirdi. Otomobilin karşı şeritten gelen iki motosiklete çarpması sonucu gerçekleşen kazada, toplam 4 kişi yaralandı.
Kazanın ardından olay yerine sevk edilen sağlık ve jandarma ekipleri, yaralıları en yakın hastaneye kaldırdı. Otomobil sürücüsü ise, olay yerinden aracını terk ederek hızla kaçtı ve kayıplara karıştı. Bu ani ayrılma, olayın ardından bölgedeki güvenlik güçlerinin soruşturmasını daha da derinleştirdi.
Kaza anı ve detaylar
İddiaya göre, otomobil şerit ihlali yaparak karşı şeritte seyreden iki motosikletle çarpıştı. Çarpışma sonucu motosikletler ve üzerlerindeki 4 kişi, yola savruldu. Olay anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına net şekilde yansıdı ve kazanın korkutucu detaylarını gözler önüne serdi.
Olay sonrası gelişmeler
İhbar üzerine hızla olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulanslarla Samandağ Devlet Hastanesi’ne sevk etti. Bu arada, jandarma ekipleri, otomobil sürücüsünü yakalamak amacıyla kapsamlı bir arama ve soruşturma başlattı.
Olayın kesin nedenleri ve otomobilin plakasını tespit etmek için çalışmalar devam ederken, bölge güvenlik önlemleri altında tutuluyor ve kazayla ilgili detaylar araştırılıyor.
Kaynaklar
- Demirören Haber Ajansı / Güncel
- Haberler.com