DOLAR 32,2777
EURO 34,7555
ALTIN 2.392,09
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Hastane Güvenliği Sağlandı

Hastane güvenliği sağlandı, sağlık çalışanlarının ve hastaların güvenliği en üst düzeyde korunuyor. Modern önlemler ve profesyonel ekip ile hastanenizde güvenli bir ortam sağlanmaktadır.

24.04.2024
A+
A-

İzmir Şehir Hastanesi’nde “katliam” yapacağını söyleyen ve sağlık çalışanlarını tehdit ettiği iddiasıyla hakkında “beyaz kod” verilen zanlı, polis ve jandarma ekipleri tarafından otoparkta etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Zanlının aracında yapılan aramada pompalı tüfek, fişek ve bıçak ele geçirildi. Bu sayede hastane güvenliği sağlanmış oldu.

Zanlı Tutuklandı

Zanlı, daha sonra hastaneye tekrar gelerek tehditler savurdu. Polis ekipleri tarafından muhafaza altına alınan zanlı, hastane çalışanlarından biri hakkında şikayetçi oldu. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. Bu sayede hastane personelinin güvenliği sağlanmış oldu.

Olayın Detayları Ortaya Çıktı

Zanlının, hastane personelini tehdit ettiği ve “katliam” yapacağı iddiaları üzerine yapılan araştırmalarda, zanlının psikolojik sorunları olduğu ve tedavi gördüğü belirlendi. Zanlının aracında bulunan silahlar ve tehditleri, ciddi bir güvenlik riski oluşturduğu için hızlı bir şekilde müdahale edilerek olayın önüne geçildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.