DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

Harry Potter oyunu mobile geldi!

25.04.2018
A+
A-

Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu odaklı oyun, Harry Potter  öncesi zamanı anlatıyor. RPG olarak kullanıcılara sunulan oyun, macera dolu anlarla, oyun zevkinizi ikiye katlayacak gibi duruyor. Hogwarts Şatosu ile ilgili hiç görülmemiş odalarını keşfedin ve kadim gizemleri araştırın.

Oyunda Profesör Dumbledore, Snape ve serideki diğer isimler de bulunuyor. Rakiplerine karşı düello yapabilir ve yeni arkadaşlarınla ittifaklar kurabilirsiniz.  Oyun, sizlere Gryffindor ya da Slytherin gibi bölümleri seçmenize olanak sunuyor.

Harry Potter mobil oyunu özellikleri

Harry Potter mobil oyunu, bizlere büyü ve iksir yapmaya olanak sunuyor. İş böyle olunca, büyü becerilerini öğrenmek için derslere katılmanız gerekiyor. Dersleri aldıkça, karakteriniz de gelişmeye devam ediyor. Bununla birlikte yeni karakterlerin, büyülerin, iksirlerin ve yerlerin kilidini açabileceksiniz.

Oyuncu avatarını özelleştirebileceksiniz. Özel avatarınızı büyü becerilerini kullanarak, Hogwarts’taki gizemleri araştırabilirsiniz. Bunun dışında, yepyeni bir hikayede lanetli kasaların ve kardeşinin ortadan kayboluşunun ardındaki gizemli gerçeği de araştırabileceksiniz.

Harry Potter mobil oyunu indir

Harry Potter mobil oyununu indirmek ücretsiz olup, oyun içi satın almalar bulunuyor. Bununla birlikte oyun, Android mağazalarında bulunuyor. İlerleyen zamanlarda iOS için de gelebilir.

Google Play Store indirme linki için tıklayın.

::Mobil oyun hakkında düşünceleriniz nelerdir?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.