DOLAR 32,3724
EURO 34,9981
ALTIN 2.325,89
BIST 9.095,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Hangi sosyetik isim ‘güzellik orucuna’ girdi?

08.01.2020
A+
A-

Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden işletmeci Şebnem ve Celal Çapa çiftinin kızı Ceylan Çapa, fit görüntüsüyle herkesi büyüledi… Günden güne eriyen sosyetik güzel, formunu korumak için Hollywood yıldızlarının izinden gitti. Çapa’nın, dünyaca ünlü Amerikalı oyuncu Jennifer Aniston ve Reese Witherspoon gibi starların gözdesi olan oruç diyetine başladığı öğrenildi. Diyete büyük bir özveriyle devam eden 29 yaşındaki güzel, günde ortalama 16 saat aç kalıyor.

Takvim Gazetesi’nin haberine göre Çapa’nın, dünyaca ünlü Amerikalı oyuncu Jennifer Aniston ve Reese Witherspoon gibi starların gözdesi olan oruç diyetine başladığı öğrenildi. Diyete büyük bir özveriyle devam eden 29 yaşındaki güzel, günde ortalama 16 saat aç kalıyor. 

Bu sayede iştahını kontrol altına alıyor. 16 saatin sonunda ise protein ağırlıklı baklagiller tüketiyor. Bunların başında özellikle kış aylarında sofralarımızdan eksik etmediğimiz yeşil mercimek geliyor.

Protein ağırlıklı beslenen Ceylan Hanım, bu sayede vücudundaki yağ oranını da hızla azaltıyor.

Değişimini sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla ortaya koyan Ceylan Çapa, takipçilerine şöyle sesleniyor: Spor biter. Hep nasıl beslendiğimi soruyorsunuz. Tatil sonrası veya hava değişikliklerinde intermittent fasting (aralıklı oruç) yapıyorum. İlk öğünüm mercimek yemeği olacak.

HEM DİYET HEM SPOR

Güzellik orucuna başlayan Ceylan Çapa, spora da ağırlık verdi. Çapa, düzenli olarak yaptığı spor ve yürüyüşlerle kas gelişimini her geçen gün artıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.