DOLAR 32,3713
EURO 34,7774
ALTIN 2.410,97
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Hangi iPhone’u, niçin alalım?

06.05.2020
A+
A-

Bu videomuzda sizler için 5 bin TL üzerinde fiyat etiketine sahip öbür iPhone’lardan ve bu iPhone’ların özelliklerinden bahsettik. Dilerseniz sözü daha pozitif uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Hangi iPhone size göre?

iPhone fiyatları dolar kurları ve vergilerden dolayı epeyce yüksek seviyelere ulaştılar. Bu sebeplerden dolayı sizlere en iyi iPhone modellerini 5 bin TL üzerinde modellerden seçtik. İlk modelimiz iPhone SE oldu. Bu model kullanıcılar için en yerinde ve en zinde iPhone olarak karşımıza çıkıyor. İçerisinde Apple A13 Bionic işlemcisini kullanan iPhone’un fiyatı ise 5.299 TL.

Bir öteki modelimiz iPhone XR. Bu model kullanıcıların geçtiğimiz yıl da epeyce sevdiği bir model olarak karşımıza çıkıyor. Face ID teknolojisini kullanan en uygun iPhone olan bu model de listemize girmeyi başardı. Diğer iPhone modelimiz ise iPhone 11 oldu. iPhone 11, geniş açılı kamera ve gece moduna sahip en zinde ve en yerinde fiyatlı iPhone. Bu model de, az önce 6 aylık bir model ve içerisinden Apple’ın güçlü işlemcisi A13 Bionic işlemcisini kullanıyor.

Bir öteki modellerimiz iPhone XS ve iPhone XS Max modelleri oldu. Bu modeller Retina ekrana sahip, içerisinde geçtiğimiz yılın en iyi iPhone işlemcisi A12 Bionic’e sahip modeller. Yeni bir model olan iPhone 11’den daha yüksek bir fiyat etiketine sahip bu modeller hakkında da fikirlerimizi videomuzda söyledik.

Bahsettiğimiz en son modeller, en fiyatı yüksek iPhone modelleri oldu. iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max modelleri yüksek fiyata sahip olsalar da kullanıcılar için birçok farklı özellik sunuyorlar. Peki bu iPhone modellerini almaya değer mi? Sizler için videomuzda açıkladık! Sizler de videomuzu izledikten daha sonra bizlere yorumda bulunmayı unutmayın. İyi seyirler!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.