DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Hande Yener’in ‘Carpe Diem’ tarzı

02.10.2020
A+
A-

Hande Yener’in uzun zamandır beklenen albümü, bugün müzikseverlerle buluştu.

Albümün ilk video klibi ‘Carpe Diem’ için İtalya’yı tercih eden Yener, Aytekin Yalçın yönetmenliğinde tasarım bir klibe imza attı. Klibin çekildiği evin mimarisi ve evin içerisinde kullanılan eşyalar, ünlü marka ve tasarımcıların imzasını taşıyor. Alman tasarımcı Ludwig Mies van der Rohe’ye ait sandalyeyi albüm kapağında kullanan Yener, klipte de Fransız tasarımcı Le Corbusier’in şezlong biçimindeki sandalyesini tercih etti.

Sanatçının stylingini İtalyan moda tasarımcısı Gabriele Papi yaparken; saç ve makyaj için de İtalyan artistler ile çalışıldı.

8 AYRI ŞAPKA

Albümündeki tüm şarkılara kısa tanıtımlar çeken Yener, özellikle şapkalarıyla dikkat çekti. Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle yayınlanan ‘Carpe Diem’in fotoğrafları ve tanıtımı için 8 ayrı şapka kullanan sanatçı, tarzı ile akım başlattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.