DOLAR 32,5441
EURO 34,8823
ALTIN 2.434,25
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

Hande Yener: “Gülşen’in konforunu yaşıyorum”

19.07.2020
A+
A-

Şarkıcı Hande Yener önceki akşam Etiler’de bir mekanda yemek yedi. Milliyet Gazetesi’nden Emrah Akçaay’ın haberine göre corona virüs karantinası boyunca dışarıya çıkmadığını söyleyen Yener, “Ben annemle yaşadığım için bu süreçte çok dikkat ettim. Dışarıya çıkmadım ve her şeyi kendim yaptım. Kendi saçımı boyadım, manikürümü ve pedikürümü her şeyimi kendim yaptım. Hatta bundan sonra kendi imajımı kendim yapacağım” dedi.

Demet Akalın ile hala görüşemediklerinin hatırlatılması üzerine esprili bir cevap veren şarkıcı, “Görüyorsunuz hiçbir şey görüşmemize izin vermiyor” diyerek, kahkahalar attı.

‘Sabah bir kalkıyorsun şarkıyı hazırlamış’

Uzun süredir rapçi Misha ile aşk yaşayan Hande Yener oldukça mutlu olduğunu belirterek, “Müzisyen biriyle birlikte olmak çok güzel. Sabah bir kalkıyorsun şarkıyı hazırlamış. Ben de artık Gülşen’in yaşadığı konforu yaşıyorum“ dedi.

Sevgilisiyle tatil planları yaptıklarını söyleyen Yener, tekne ya da villa tutacaklarını söyledi.

Evlilik düşünüp düşünmediği sorularına ise şarkıcı, “Bence mutluluk evlenmek değil. Ben uzun ilişki seviyorum. Şu an her şey çok güzel gidiyor” diyerek, mekandan ayrıldı. 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.