DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Hande Yener: “Diyalog ezberlemek zormuş”

20.12.2019
A+
A-

TRT’nin sevilen aile dizisi “Kalk Gidelim”in yılbaşı özel bölümüne ünlüler akın etti. Hande Yener, İrem Derici, İlyas Yalçıntaş ve Ümit Besen, hem oyunculuk hünerlerini gösterdi, hem de şarkılarıyla diziye renk kattı. Yeşilyurt Köyü’ndeki çekimlerden sonra Hande Yener ‘‘Samimi bir senaryo çok güldüm ve koşa koşa geldim. Oyunculuk benim için çok zor. Şarkı ezberlemek kolay ama senaryoda diyalog ezberlemek çok zor. Şanslıyım ki yılların oyuncularının olduğu bu ekiple her şey çok organik beni de özgür bıraktılar doğaçlama yaptım ful organik her şey” dedi. 

AZ DAHA EV ALACAKTI 

Esprileriyle çekimlere renk katan ünlü popçu İrem Derici de ‘‘Oyunculuğa geldik az kalsın ev alıyorduk. Şaka bir yana çok güzel hem bu ekip hem de Yeşilyurt köyü” diye konuştu. Daha önce de oyunculuk yaptığını belirten İrem Derici, “Ama en çok diyaloğumun olduğu proje bu oldu. Burası çok güzel bir yer oyuncular ve ekip için aşırı huzurlu 2 gündür çok güzel çalıştık tüm konserlerimde hep bu ekiple çalışabilirim çok pozitifler ne olursa olsun. 2020 uğurum Kalk Gidelim oldu’’ dedi. 


Yakışıklı şarkıcı İlyas Yalçıntaş, ‘‘Çok samimi bir dizi 93 bölüm sürmesi bu durumu kanıtlıyor. Tekrar gelip içinde yer almaktan keyif duyacağım çok eğlendiğim bir çekim oldu. Her oyuncunun içinde şarkı söylemek her şarkıcının içinde de oyunculuk yapmak var. Ben hep kendimi oynadım. İnsanın kendisini oynaması da çok zor’’ derken sanat hayatının 40. yılını dizi ekibiyle birlikte kutladığını dile getiren Ümit Besen de “Çekimlerde çok eğlendik. Bana hiç değişmediğimi söylüyorlar tüm enerjimi sevenlerden alıyorum onlara borçluyum. 2020’de 40. yıl konserleri yapmayı planlıyorum. Herkese yeni yılda önce sağlık sonra mutluluk diliyorum’’ ifadelerinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.