DOLAR 32,5881
EURO 34,7593
ALTIN 2.507,05
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Hande Erçel bedava getirmenin bir yolunu buldu!

14.04.2021
A+
A-

Takvim Gazetesi’nin haberine göre şu anda Instagram’da 20.6 milyon takipçisi olan Hande Erçel, bu sayede markaların da yakın markajına girdi. Son dönemdeki popülerliğini kazanca çevirmeyi başaran 27 yaşındaki oyuncu, son 7 ayda ise astronomik bir kazanç elde etti.

Ekim 2020’de Türk bir giyim markasının yüzü olan Hande Erçel, bir yıllık anlaşma karşılığında 1 buçuk milyon TL aldı. Güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde yayına giren diş macunu reklam filminden de iddiaya göre tam 2 milyon TL’yi cebine koydu. Bugüne kadar kozmetik ve giyim markalarının reklamlarında rol alan güzel oyuncunun kazancı, son dört yıldaki reklam anlaşmalarıyla 6 milyon TL’ye yaklaştı.

RETİNA SİSTEMLİ GÜVENLİK

Son dizisinden de bölüm başı 60 bin TL aldığı konuşulan Hande Erçel, servetini de gayrimenkule yatardı. Beykoz Konakları’nda 485 metrekarelik bir villa alan Erçel, evinin dekorasyonunun büyük bölümünü bedavaya getirdi. Yaklaşık 10 milyon TL’ye aldığı evi baştan aşağıya dekore ettiren güzel oyuncu, mutfaktan zemine kadar birçok detayı reklam karşılığı anlaştığı firmalara bedavaya yaptırdı.

Ayrıca Hande Erçel, evine retina tarama sistemiyle çalışan çok gelişmiş bir güvenlik sistemi de kurdurdu. Erçel, lüks evine yeni mutfağını yaptırdığı firmayı Instagram hesabında etiketleyerek tek kuruş ödemedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.