DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Hande Baladın’a “asitli tehdit” davasına yeni gelişme!

14.09.2023
A+
A-

Sabah Gazetesi’nden Deniz Yusufoğlu’nun haberine göre Milli voleybolcu Hande Baladın’a, “Yüzüne asit atacağım” şeklinde tehdit mesajları gönderdiği iddiasıyla yargılanan ve ilk duruşmada serbest bırakılan şahsa bir suç duyurusu da oyuncusu olduğu Eczacıbaşı Spor Kulübü’nden geldi.

Hande Baladın'a

Kulüp, Baladın’a gelen tehdit mesajlarından ardından endişe duyduklarını ve çalışma hürriyetlerinin kısıtlandığını söyleyerek savcılığa şikayette bulundu.

Ünlü voleybolcu Hande Baladın, daha önce sosyal medyada tehditlere maruz kalmıştı, “Can güvenliğim yok. Korkuyorum” diyerek savcılığa koşmuş, “Yüzüne asit atacağım” tehditlerini savuran takıntılı kullanıcıdan şikayetçi olmuştu.

Harekete geçen polis, M. N.yi Bakırköy’de yakalamıştı. Şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

ANTRENMANLARDA KORKUYOR

Savcılık, ‘zincirleme silahla tehdit’ suçundan 2,5 yıldan 8 yıl 9 aya kadar hapis talep etmişti. Hakim karşısına çıkan N, “Ben bipolar hastasıyım, yazdıklarımdan dolayı pişmanım. Müştekiden özür diyorum” demiş ve tahliye edilmişti. Mahkeme N.’nin akıl sağlığı raporu almasına karar vermiş ve dosyayı uzlaştırma büroya göndermişti.

Gelişmeler üzerine Baladın’ın oynadığı Eczacıbaşı Spor Kulübü şikayetçi oldu, N’nin spor kulübünün yöneticilerine ve bünyelerinde yer alan Baladın’a milyonlarca insanın bulunduğu sosyal medya platformundan tehditler savurduğu anlatıldı.

Hande Baladın'a

Dilekçede N’nin paylaşımlarıyla “Asit atacağım, diri diri yakacağım. Arabanı tararım” ifadelerinin saldırgan bir tutum sergilediği belirtildi.

Ayrıca N’nin şirket binasını basacağı yönündeki ifadeleri yüzünden spor kulübü ve şirket çalışanlarının hürriyetini etkilediği vurgulandı.

Baladın’ın da antrenmanlarda endişe ve korku duyduğu belirtilerek, N. hakkında ‘Tehdit’ ve ‘İş ve çalışma hürriyeti ihlal’ suçlarından cezalandırılmasını talep edildi.

Hande Baladın'a

Savcılık soruşturma başlattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.