DOLAR 32,3832
EURO 34,7182
ALTIN 2.403,38
BIST 10.105,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Hande Ataizi: “Canice mahali Gülhane Parkı’ydı”

22.06.2020
A+
A-

Oyuncuyu ‘Baba’ dediği, annesinin ikinci eşi Hadi Çelen büyütmüştü. “Kalbimin bir tarafı kırık” diyen Ataizi ‘Babalar Günü’ sebebiyle eski eşi Benjamin Harvey ve oğulları Leon’un bir karesini paylaştı. 

Altına yazdığı hissi satırlar itiraflarla doluydu.

İşte Hande Ataizi’nin sosyal medyayı sallayan açıklaması:

“Bu park babamı son gördüğüm yer olduğu için bir nevi cinayet mahalli. İşte böyle hoş bir günün peşinde terk edildim. Benim farkındalığım Leon’un doğumundan daha sonra baba-oğulun yakınlığını görerek başladı. Aslında benim de böyle olabilirdi. Düş kırıklıklarımızı kendimize itiraf ederek kabullenmeliyiz. Üzerine toprak atarak yok.

Arkanda bıraktığın o yangın yerlerini de Gülhane Parkı’nın yanına uygunca yerleştirip, sen tekrar yoluna devam edersin. Olur Ya de ilişkilerde fazla hassas olmamın nedeni güven duymamaktı. İlgi göremediğimde karşı tarafı acıtmak istememin sebebi de buydu.

Benim gibi ruhları çözmek pek mümkün değil. Lakin yıllar seni dinginleştiriyor. Benjamin ve Leon’a baktığımda mutlu oluyorum. Amacım Leon’un bana baht olmamış bu sevgiyi doya doya yaşayabilmesi. Çocuklarının hayatında varlık bildiren tüm babaların Babalar Günü kutlu olsun.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.