DOLAR 32,2661
EURO 34,7578
ALTIN 2.400,98
BIST 10.185,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Haluk Levent Hilal Özdemir’in imdadına koştu!

26.05.2020
A+
A-

Gözyaşlarına boğulan ressam Hilal Özdemir, pandemi sürecinde hesaplı olarak dara düştüğünü şu sözlerle dile getirmişti:

“Bu süreçte ben hiç bir şekilde yöneticilik edemiyorum. Kiramı ödeyemez durumdayım. Konut sahibim hanımefendi haklı olarak ihtarname gönderdi. Cümbür Cemaat fazla şiddet bir süreçten geçiyor. Benim birikmişim tükendi. Bereket içerisinde yaşayan, zengin bir insan değilim.

Eski eşim nafakasını ödemediği gibi ödediği zamanlarda da burnumuzdan getirdi, davalık olduk. 4-5 aydır bırakın nafaka ödemeyi; bedensel manevi ortada yok. Ben iki evladımdan gocunmam ama o da babaları. Özel hayatımı hiç bir süre ifşa etmedim. Karşı taraftan bu saygıyı görmedim. Çocuklarımın nafakasını ödemiş olsaydı tekrar gündeme getirmezdim.

Takviye alabilmek için başvurmadığım hiç bir yer kalmadı. Kültür Bakanlığı’na, Aile Bakanlığı’na, bankalara hatta Kızılay’a ve semt muhtarına bilebaşvurdum. Aile Bakanlığı sağ olsun 1000 lira ödeme yaptı. Erzak yardımı yaptılar o da 10 gün yetti.

25 senedir tanıdığım iki sanatçı arkadaşımın desteğiyle ayakta kalmaya çalışıyorum. Bunlar hayatın gerçeği; buzdolabında hiç bir şey kalmayınca mahalle muhtarı Nihal Hanım’a gittim. Devletimden yeniden Allah razı olsun. Hiç bir zorunlulukları olmamasına rağmen bana 1000 lira verdiler. Ben sayelerinde bayrama yiyecek içecek alarak girdim.”

Hilal Özdemir’in ihtiyaçlarının karşılandığını sosyal medya hesabından duyuran sanatkâr Haluk Levent, “Ve ressam dostumuzun toplam 25 bin TL’lik ihtiyaçlarının tamamını Burak-Banu çifti karşıladı. ‘Herkes sıkıntıya düşebilir. Bizler Hilal Özdemir’i fazla seviyoruz. Şu günler şiddet günler dayanışma lazım’ dediler. Burak-Banu! Siz ne kadar güzelsiniz böyle ya!” mesajını paylaştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.