DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Halkbank’tan girişimcilere kredi desteği

31.05.2022
A+
A-

Halkbank girişimcileri desteklemek için yeni finasman imkanını hayata geçiriyor. Buna göre, girişimcilere 750 bin lira limitli, 12 ay ödemesiz, 60 aya kadar vadeli kredi imkanı sunulacak.

Halkbank, Teknokent Girişimci Kredisi ile birlikte Paraf ticari kredi kartı, ticari kredili mevduat hesabı ve teminat mektubunu da uygun koşullarla müşterilerinin kullanımına sunuyor.

60 AYA KADAR TAKSİTLENDİRİLECEK

Halkbank’tan yapılan açıklamaya göre, paket kapsamında girişimcilere 750 bin TL’ye kadar kredi sunulabiliyor. Girişimciler bu finansal desteği, Ar-Ge harcamaları, mal, hizmet veya ekipman alımları, personel maaş ödemeleri, kira ödemeleri başta olmak üzere projelerini ilerletme noktasındaki ihtiyaçlarının karşılanması için kullanılabiliyor. Kredilerde azami 12 ay anapara ödemesiz dönem olmak üzere toplam 60 aya kadar vade imkânı sağlanıyor.

Teknokent Destek Paketi’nden yararlanacak olan girişimcilerin, internet ya da mobil şubeden gerçekleştirecekleri EFT/havale işlemlerinden ve ticari kredi kartlarından 1 yıl boyunca, POS kullanımlarında ise 6 ay boyunca ücret alınmıyor.

Girişimcilere özel vergiden dış ticarete, KOBİ fırsatları ve kampanyalara, girişimcilikten İş ve Borçlar Hukuku’na kadar birçok konuda www.halkbankkobi.com.trüzerinden ücretsiz danışmanlık hizmeti veriliyor, www.halkbankkobigelisim.com.tr‘de yer alan eğitim videoları ve makalelere de ücretsiz erişim sağlanıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.