DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Halk TV programcısı Levent Gültekin saldırıya uğradı

09.03.2021
A+
A-

Halk TV’de yayınlanan İki Yorum programının yorumcularından Levent Gültekin İstanbul’da Bakırköy Meydanı’nda akşam saatlerinde Halk TV binasının önünde yaklaşık 25 kişilik kalabalık bir grup tarafından saldırıya uğradı.

Saldırıdan çevredekilerin müdahalesiyle hafif yaralı olarak kurtarılan Levent Gültekin, daha sonra canlı yayına katılarak yaşananları anlattı.

Halk TV’de yaptığı bir konuşma üzerine sosyal medyadan çok sayıda tehdit aldığını, bunların arasında bir partinin genel başkan yardımcıları da olduğunu belirten Levent Gültekin, “Memleketin geldiği durum açısından vahim bir durum. Akıl alır gibi değil. Utanç verici bir durum. Ülkede iktidar ortağı partisinin genel başkan yardımcıları, kendisine yöneltilen eleştirilerden dolayı insanları sosyal medya üzerinden tehdit, küfür, hakaret ediyorlar” dedi.

TAKİP ETTİLER, MEYDANDA ÖNÜNÜ KESTİLER

Gültekin, yaşananları şöyle anlattı:

“Taksiden indim meydanda. Durağa doğru yürürken iki tane gençle göz göze geldik. Beni takip ettiklerini fark ettim. Biraz hızlandım. Onlar da hızlandı.

Geri döneyim dedim onların da geri döndüğünü gördüm. Biraz daha kanala doğru hızlandım. Onlarla arayı açtım. Kanala yaklaşık 50-100 metre kala kapısına bu sefer önümden 15-20 kişi sokağın dört bir köşesinden, aynı anda saldırdı. O anda vurmaya başladılar.

Muhtemelen bu 20-25 kişi kendisine delikanlı diye dolaşıyordur ortalıkta. Ben onların yerinde olsam utanırım bu yaptığımdan. Bir kişiye 25 kişi saldırmak ancak eşkıyalıktır. Ben hakaret etmedim, küfür etmedim, yaptıklarının yanlış olduğunu, izledikleri siyasetin ülkeye zarar verdiğini söyledim.”

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Televizyon programına katıldıktan sonra Gültekin, Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifade verdi. Gültekin, ifadesinde kendisine saldıranları tanımadığını ve onlardan şikayetçi olduğunu söyledi.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olaya ilişkin adli soruşturma başlatıldı. Polis, kamera görüntülerini incelenerek saldırganların kimliklerini belirlemeye çalışıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.