DOLAR 32,1490
EURO 35,1042
ALTIN 2.470,22
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C

Half Life: Alyx topluluğunu sevindiren haber Half Life: Alyx oyuncuları için sevindirici haber bugün Steam göre geldi. Yeni güncelleme ile …

17.05.2020
A+
A-

Steam topluluğu, atölyesi mevcut olan oyunlar için yeni seviyeler; yeni karakterler; yeni silahlar ve yeni haritalar gibi çoğu yeni içerik oluşturabiliyor. Steam’in bu özelliği çoğu oyunu daha oynanabilir ayla getiriyor. O Kadar ancak oyunun geliştiricilerinin eklemediği lakin oyuncuların kendi düş gücüne göre şekillendirdiği içerikler ile oyunlar daha zevkli ülkü geliyor. Örneğin Garry’s Mod bu özellik ile büyük galibiyet yakalamıştı.

Alyx oyununa atölye desteğinin eklenmesi ile oyuncular ilk kalabalık içeriklerini meydana getirmek için yarışa girdi. Kullanıcıların içerik yaratmak için kullanabileceği araçlar; Hammer, Material Editor, ModelDoc, AnımGraph, Particle Editor, Subrect Editor ve Source Filmmaker. İlerde bu araçlara yenilerinin eklendiğini görebiliriz, çünkü nitelik şuan beta sürecinde.

Half Life: Alyx bir VR oyunu olmasıyla Steam’e 70 milyon yeni VR kullanıcısı kazandırmıştı. Oyunun büyük başarısından daha sonra yeni oyuna dair sinyaller de verilmişti. Oldukça iyi tepkiler alan oyun artık daha geniş bir oynanış sunabilecek. Oyunun atölyesine buradan ulaşabilirsiniz. İyi oyunlar!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.