DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Hakkında hemen bilgi sahibi olmanız gereken 6 trend

15.02.2018
A+
A-

Altın yuvarlak küpeler

Eğer Phoebe Philo stilinin ortaya koyduğu bir güzellik varsa o da göz alıcı sadeliğiyle herkesi kendine hayran bırakan altın rengi yuvarlak küpelerdir. Eğer takılar konusunda kendinizi bir profesyonel gibi hissetmek istiyorsanız bu trendi kesinlikle kaçıramazsınız.

 Hakkında hemen bilgi sahibi olmanız gereken 6 trend

Göz alıcı desenler

Haydi durmayın ve gözlerini sizden ayırmamalarını sağlayın. Bu sezonun trendlerinden biri de “Ben buradayım” diye bağıran, cesur ve çarpıcı desenler. Gökkuşağı renklerinde saykodelik çiçeklerden retro motiflere hepsini denemek konusunda kararlı olun.

 Hakkında hemen bilgi sahibi olmanız gereken 6 trend

Spor çoraplar

Valentino’dan Prada’ya her türlü markanın trend alarmı verdiği spor çoraplar bu sezon kitten topuk ayakkabıların içinden hepimize el sallıyor. “Hep denemek istedim ama bir türlü bu tarza ayak uyduramadım” diyorsanız ‘ayak’ uydurmak için bulunmaz fırsatı değerlendirin.

Hakkında hemen bilgi sahibi olmanız gereken 6 trend

Oversize ceketler

Siz onların modası geçti sanabilirsiniz ama yanılıyorsunuz. Tam tersine oversize ceketler altın dönemlerini yaşıyor. Bu nedenle sokak stilinin bu vazgeçilmez büyük parçalarına iyi bakın. Özellikle belde kemerle kullanılan versiyonlar oldukça moda.

Hakkında hemen bilgi sahibi olmanız gereken 6 trend

Sarıyı sevin

Sarı bu sezon adeta yeni pembe. Nasıl bir dönem pembenin o pembeliğine kendimizi kaptırdıysak bu sezon da sarının o saf enerjisine kapılacağız. New York’tan  Londra’ya her yerin sapsarı olmasından anlamış olmanız gerekiyordu. Ancak anlaşılmadıysa hatırlatıyoruz: Sarı bir şeyleriniz mutlaka olsun. Çünkü çok moda!

Hakkında hemen bilgi sahibi olmanız gereken 6 trend

Uçuş uçuş, yumuş yumuş tüyler

Prada’nın bol tüylü hareketi 2017’ye damgasını vurmuştu. Ancak etkileri 2018’e kadar yayılacak gibi görünüyor. Ayakkabılardan çantalara ve hatta kıyafetlere kadar uçuş uçuş, yumuş yumuş tüyler çok moda. Tüylenin!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.