DOLAR 32,2551
EURO 34,8510
ALTIN 2.431,29
BIST 10.080,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Hakkı Alkan’ın seçtiği indirimler! Hepsiburada teknoloji indirimleri başladı. iPhone 11’den Canon EOS M50’ye dek onlarca ayrı ürüne…

21.06.2020
A+
A-

Son dönemin en çok satan telefonlarından birisi haline gelen, Apple’ın en yeni telefonlarından iPhone 11‘i 6999 TL’ye satın alabiliyorsunuz. Apple’ın en gelişmiş kablosuz kulaklığı AirPods Pro ise 1449 TL fiyat etiketi ile karşımızda.

iPhone 11’den Canon M50’ye değin bütün ürünleri bakmak için tıklayın

YouTube kanalı başlamak isteyen ve bunun için bir kamera arayışı içerisinde olanlar için Canon EOS M50 Vlogger Kit en iyi seçeneklerden birisi. İndirim kapsamında 4987 TL’ye satılmakta olan bu kit içerisinde Canon M50, 15 – 45 mm IS STM lens, Manfrotto Pixi Tripod ve Rode Video Micro mikrofon yer alıyor.

Son dönemin en çok merak edilen telefonlarından Xiaomi Mi Note 10 Lite, 3999 TL yerine 3499 TL’ye satılıyor. Akıllı saat arayışı içerisinde olanlar için Apple Watch Series 5 veya daha düşük bir bütçe parçalamak isteyenler için Watch Series 3, Hepsiburada’nın indirilmiş bir şekilde kullanıcılara sunduğu ürünler aralarında.

AirPods Pro’yu satın elde etmek için buraya tıklayabilirsiniz

Ek olarak 21 Haziran’a dek sürekli Teknoloji Fırsatı zarfında telefondan beyaz eşyaya, küçük konut aletinden televizyona birçok ürün yerinde fiyat ile kullanıcılara sunuluyor. Vantilatörden drone’a değin ihtiyaç duyabileceğiniz bütün ürünleri burada görebilirsiniz.

Değişik kategorilerdeki indirimleri bakmak için buraya tıklayın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.