DOLAR 32,3048
EURO 34,7206
ALTIN 2.383,54
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Hakemlerden o da memnun değil! Edin Dzeko’dan maç sonu bomba yorum: Utanç verici

Süper Lig devi Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Edin Dzeko, 4-1 kazandıkları Pendikspor maçının ardından hakeme ve kararlarına tepki göstererek çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. ”UTANÇ VERİCİ, YEMİN EDERİM” Topun oyunda kaldığı süreye değinen …

11.03.2024
A+
A-

Süper Lig devi Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Edin Dzeko, 4-1 kazandıkları Pendikspor maçının ardından hakeme ve kararlarına tepki göstererek çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

”UTANÇ VERİCİ, YEMİN EDERİM”

Topun oyunda kaldığı süreye değinen Dezko, “Zor bir maçtı. Zor maçın üstesinden geldik. İlk yarı ne kadar oynandı bilmiyorum. Sizlerin bir fikri var mı topun ne kadar oyunda kaldığına dair! Gerçekten utanç verici. Yemin ediyorum. İlk defa da olmuyor bu. Bizleri geriyor bu. Hakemler buna müsaade ediyorlar. Maç 2 dakika oynanıyor, 5 dakika duruyor. 2 dakika daha oynanıyor, 1 dakika duruyor. Bu tarz durumlarda biz sarı kart görüyoruz. Her maçta ilk 15 dakikada 2-3 sarı kart görüyoruz. Gerçekten garip bir durum!” dedi.

“FUTBOL BÖYLE OYNANMAZ”

Maç içindeki hakem kararlarına tepki gösteren Yıldız futbolcu, “Devre arasında ‘Bu tarz olaylara enerjimizi harcamayalım’ diye konuştuk. Bunları değiştiremiyoruz. Her maç bu tarz şeyler oluyor. Bu tarz şeylerin olmasına her maç daha fazla izin veriliyor. Buna düşmemeliyiz diye konuştuk aramızda. Futbol böyle değil, futbol böyle oynanmaz. Bu şekilde oyun durmaz. Türk futbolu açısından, dışarıdan bakan insanlara güzel bir imaj çizmiyor bu durum. İlk yarının 23 dakika oynanması utanç verici!” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler.com

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.