DOLAR 32,5868
EURO 34,8351
ALTIN 2.495,48
BIST 9.636,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Hakan Ural’dan objektif ve dürüst yorumlar

16.01.2023
A+
A-

Hakan Ural bu sabah sunuculuğunu Nur Tuğba Namlı ile birlikte üstlendiği “Neler Oluyor Hayatta” programında Cüneyt Arkın’ın ilk evliliğini yaptığı Güler Mocan’dan dünyaya gelen kızı Filiz Cüreklibatur’un merhum babasının vasiyetnamesine itiraz etmesi haberini yorumlarken; dobra ve dürüst tavrıyla takdir topladı.

Hakan Ural; “Eğer Cüneyt ağabeyin böyle bir çocuğu var ise o mirastan pay almak hakkıdır. Çocuklar; kendi insiyatifleri dışında yetişkin insanların kendi tercihlerine mukabil dünyaya geliyor. Her ne olursa olsun hak denen bir müessese var.” şeklinde konuşurken merhum aktörün kızının hak talep etmesinin en doğal hakkı olduğunu ifade ederek Sacit Aslan’ın miras davasından örnek verip; “Doğru bir tane. Bunlar saklanabilir, tolore edilebilir şeyler olmadığı için çıkıyor. Sacit ağabeyi biliyorum mesela… Fahrettin Aslan rahmetli oldu. Oğlu Mehmet Aslan’a mukabil tasarrufta bulundu. Ben detaylarına kadar biliyorum… Sen kendi haklarından mütevellit, kendi lehine sonuç almak için konunun çabalısı olup; muvaffakı olabilirsin ama bir de Allah indinde hak var, adalet var ve kardeşim” ifadelerini kullandı.

 

Hakan Ural, 3-4 yıl önce bir konudan dolayı kırgınlık yaşadığı Sacit Aslan için; herkesin bildiği ama nedense hiç dile getirmediği doğruları dile getirip; karşılıklı kırgınlığa rağmen dürüst ve dobra yorumlarda bulunması takdir topladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.