DOLAR 32,5139
EURO 34,9434
ALTIN 2.435,50
BIST 9.792,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

HAKAN SABANCI GÖNLÜNÜ HANGİ GÜZEL OYUNCUYA KAPTIRDI?

16.02.2021
A+
A-

Cemiyet hayatının çapkınlıklarıyla gündemden düşmeyen sosyetik yakışıklısı Hakan Sabancı iddialara göre aradığı aşkı genç ve güzel oyuncu Aygün Aydın’da buldu.

İddialara göre bir süre önce ortak arkadaşları vasıtasıyla tanışan çiçeği burnunda çift, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı çiftiyle birlikte Çeşme Alaçatı’da geçirdi.

Ünlülerle yaşadığı aşklarla gündemden düşmeyen gözde bekar Hakan Sabancı ve oyuncu sevgilisi Aygün Aydın hafta sonuna denk gelen Sevgililer Günü’nü Alaçatı’da romantik anlar yaşayarak geçirirken Hakan Sabancı’nın oyuncu sevgilisine Sevgililer Günü hediyesi olarak pahalı bir saat aldığı iddia edildi.

Büyük oğlu Hacı Sabancı’nın geçtiğimiz yıllarda Özge Ulusoy ile yaşadığı uzatmalı aşkına onay vermeyen anne Arzu Sabancı’nın daha önce oyuncu Merve Boluğur ile de kısa süreli bir aşk yaşayan ortanca oğlu Hakan Sabancı’nın Aygün Aydın ile başlayan yeni aşkına nasıl tepki vereceği merak konusu oldu.

****

Özel haber logosuyla yayınladığımız haberlerin tüm telif hakları sacitaslan.com’a aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.

****

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.