DOLAR 32,2606
EURO 34,7542
ALTIN 2.447,03
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Az Bulutlu
İstanbul
14°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 22°C

Haftanın en iyi fragmanları

28.05.2018
A+
A-

Mowgli

The Jungle Book filmini hatırlayanlar var mı? Uzun zaman boyunca, bu filmin, bir de gerilim dolu uyarlaması beklenmişti. Galiba beklenen oldu! Andy Serkis tarafından yönetmenliği yapılan Mowgli, bu isteği karşılayacak gibi görünüyor.

Christian Bale, Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch, Freida Pinto ve Rohan Chand gibi isimlerin yer aldığı filmin, ilk fragmanı, 1 haftada 13 milyon izlenme sayısını aşmayı başardı. Fragmanı beğenenler için filmin vizyona girişi tarihinin 19 Ekim 2018 olduğunu da ekleyelim.

 The King

Elvis Presley için hazırlanan ve belgesel tadında olan The King, izleyenleri iki farklı noktaya çekmeyi başardı. Bir kesim, bu yapıma direkt olarak bir belgesel gözüyle bakarken, bir diğer kesim ise Amerikan Rüyası’na, ırkçılık tarihine ve ülkedeki çatışmalara Elvis’in bir bakışı olduğunu savunuyor.  The King, 22 Haziran’da vizyonda olacak.

SKYSCRAPER

The Rock geri dönüyor! Bu defa, ailesine düşkün olan bir babayı canlandıran The Rock, hem ailesi hem de etrafındakiler için son derece hassas. Sevdiği insanları kurtarmak için yanan bir binaya hiç düşünmeden dalan The Rock, bu filmde neler yapıyor? Bunun cevabını 13 Temmuz’dan itibaren alacağız.

Down A Dark Hall

Geleneksel korku filmlerini özleyenler için güzel bir haberimiz var. 17 Ağustos’ta vizyona girecek olan Down a Dark Hall, Lois Duncan’ın 1974 romanından esinlenmelerle süslenmiş. Korku filmi izleyenlere duyurulur!

Damsel

22 Haziran’da satışa çıkacak olan Damsel, insanları dinlemeyi öğrenmek, sevmek gibi temalara, Western bakış açısı ile bakmaya çalışan film, olmak istediğinizin dışında bir insan olursanız ne olur sorusuna yanıt arıyor. Robert Pattinson ve Mia Wasikowska gibi isimlerin oynadığı film, 1870 döneminin Vahşi Batı atmosferini bizlere yaşatacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.