DOLAR 32,3812
EURO 35,0362
ALTIN 2.326,46
BIST 9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Haftanın Android Uygulamaları – 22 Nisan

22.04.2018
A+
A-

Birçok farklı uygulamanın bulunduğu listemize geçmeden önce sıralanan bu uygulamaların, popülerlik derecesi ve güncelleme sıklığı gibi çeşitli kriterler gözetilerek özenle seçildiğini belirtmekte yarar var.

Haftanın Android Uygulamaları – 8 Nisan

Her hafta düzenli olarak hazırladığımız haftanın Android uygulamaları derlemesiyle yeniden karşınızdayız. Bakalım bu hafta listemizde hangi uygulamalar var.

AR Çıkartmaları: Text

Aklınızdakilere yazıya şık bir şekilde dökmek istiyorsanız AR Çıkartmaları: Text uygulamasını deneyebilirsiniz. Dünyayla paylaşırken tarzınızı yansıtacak çıkartmalar için bu uygulamayı denemelisiniz. Önceden AR Çıkartmaları ve AR Core uygulamalarını yüklemeniz gerektiğinin altını çizelim.

:: AR Çıkartmaları: Text uygulamasını indir!

AR Çıkartmaları: Foodmoji

AR Çıkartmaları: Text uygulamasından farklı olarak AR Çıkartmaları: Foodmoji ilşe kendinizi esprili emojilerle ifade edebiliyorsunuz. Yiyecek odaklı emojilerin harika tasarlandığını da söylemeden geçemeyeceğiz. Yine gerekli uygulamaları önceden yüklemeyi unutmayın.

:: AR Çıkartmaları: Foodmoji uygulamasını indir!

1 2
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.