DOLAR 32,2007
EURO 35,0882
ALTIN 2.471,65
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 22°C

Haftanın Android Uygulamaları – 11 Mart

11.03.2018
A+
A-

Birçok farklı uygulamanın bulunduğu listemize geçmeden önce sıralanan bu uygulamaların, popülerlik derecesi ve güncelleme sıklığı gibi çeşitli kriterler gözetilerek özenle seçildiğini belirtmekte yarar var.

Haftanın Android Uygulamaları – 25 Şubat

Her hafta düzenli olarak hazırladığımız haftanın Android uygulamaları derlemesiyle yeniden karşınızdayız. Bakalım bu hafta listemizde hangi uygulamalar var.

ChronoBlade

ChronoBlade, yenilikçi grafiklere ve oynanış dinamiğine sahip eşsiz bir mobil RPG oyunu. Oyun dört oynanabilir karakter, karakter başına 30 hamle ve çeşitli özelleştirme seçenekleri içermekte.

:: ChronoBlade uygulamasını indir!

KUNI Analog Filters

Adından da anlaşılabileceği üzere KUNI Analog Filters, 100‘den fazla eski tarz retro filtre içeren küçük bir fotoğraf editörü uygulaması. Uygulama ile fotoğraflarınızı eski makineler ile çekilmiş gibi gösterebilirsiniz.

:: KUNI Analog Filters uygulamasını indir!

Part Time UFO

Part Time UFO, Retro tarz 8 bit oyun severler için tasarlanmış, oynaması kimi durumlarda çok sinir bozucu olabilen sevimli ve bir o kadar zor bir bulmaca – macera oyunu.

:: Part Time UFO uygulamasını indir!

Trips by Lonely Planet

Bir seyahat günlüğü uygulaması olan Trips by Lonely Planet ile seyahatiniz veya geziniz ile ilgili fotoğraflar, deneyimler, günlük olaylar vb. şeyleri kayıt ederek daha sonra paylaşabilirsiniz.

:: Trips by Lonely Planet uygulamasını indir!

TEKKEN Mobile

Son olarak serinin hayranları tarafından tam bir hayal kırıklığı olarak nitelendirilen TEKKEN Mobile, pek sevilmese de halen iyi bir alternatif mobil oyun olabilir.

:: TEKKEN Mobile uygulamasını indir!

:: Siz bu uygulamalar hakkında neler düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.