DOLAR 32,5170
EURO 34,5603
ALTIN 2.485,49
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C

Hadise’den Hafsanur Sancaktutan tepkisi

17.01.2023
A+
A-

Rol aldığı dizideki mastürbasyon sahnesiyle günlerce konuşulan Hafsanur Sancaktutan, kendisi gibi oyuncu sevgilisi Deniz Can Aktaş ile 3,5 yıllık ilişkisini geçtiğimiz haftalarda ani bir kararla sonlandırmıştı.

Güzel oyuncu, ayrılık sonrası hayranlarını korkutan bir iddiayla gündem oldu.

Bircan Bali, ünlü oyuncunun intihar teşebbüsünde bulunduğunu iddia etti.

BİRCAN BALİ’DEN OLAY İNTİHAR İDDİASI (VİDEO)

Söz konusu iddiayı net bir dille yalanlayan Sancaktutan’a, şarkıcı Hadise’den destek geldi.

Sosyal medyada açıklama yapan Hadise, şu ifadeleri kullandı: “Bu sefer de hedeflerinde gencecik bir kadın var! Yine aynı tavırlar, aynı tehditler, aynı hadsizliklerle bir kadını defalarca kez açıklama yapmak zorunda bırakıyorlar. Magazin adı altında yapılan özel hayata saldırının sınırları artık tamamen ortadan kalktı. Her gün daha fazlasına şahit oluyoruz! Umarım bu konuda en yetkili birim olan RTÜK gerekeni yapar…”

Hem Hadise’nin hem de Hafsanur Sancaktutan’ın açıklamalarına karşılık veren Bali’nin söyledikleri dikkat çekti.

Instagram sayfasında Hadise’ye yanıt veren Bircan Bali ise şunları söyledi: 

“Ya Hadise sen de bir sus ya… Senlik bir şey yok, her olaydan kendine pay çıkarmayı da kes… Enteresan ilişkini daha yeni sindiriyoruz. Sen yoksun şu an gündemde ilerleyebilirsin. Şampiyona şeker.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.