DOLAR 32,5525
EURO 35,0287
ALTIN 2.429,51
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Güzellik uğruna sağlığından oldu!

25.07.2020
A+
A-

Sabah Gazetesi’nden Dilek Yaman’ın haberine göre karın germe ameliyatı sonrasında yaşadığı zorluklardan ve acılardan dolayı iki ay boyunca sağlık raporu almak zorunda kaldı. Burun ameliyatı sonucu ise eskisinden daha kötü bir vaziyet aldı. Diğer estetik operasyonları ardından ciddi şekilde morluk, şişlik ve iltihap problemleri yaşayınca derhal doktoru ile iletişime geçti.

‘HATAMI TELAFİ EDECEĞİM’

Mağdur kadının doktoruyla iletişime geçmesinin ardından doktor, hatasını kabul ettiğini, telafi etmek istediği söyleyip ikinci ameliyatı teklif etti.

Doktoruna güvenen ve daha fazla bu görüntüyle dolaşmak istemeyen Z.P. teklifi kabul ederek tekrar bıçak altına yattı. Yaşadığı kötü günlerin ardından istediği görüntüye kavuşacağını düşünürken ikinci defa hüsrana uğrayan mağdur operasyonun ardından görüntüsünde bir değişiklik olmamış aksine sağlık sorunları artmıştı. Üstelik doktor, hasta rızası olmadan operasyon sırasında burnuna müdahale etmiş ve yamuk bir görüntüye sebep olmuştu.

MADDİ MANEVİ TAZMİNAT DAVASI

Ardı arkası kesilmeyen operasyonların ardından mağdur kadın yaptığı hatalara rağmen güvendiği doktorun tavsiyesi üzerine 1 yıl bekledi. Bir yılın sonunda randevu almak isterken karşısında kimseyi bulamadı. Yaşadığı hatalı operasyonlar sonuncunda psikolojik ve sağlık olarak kötü günler geçiren Z.P., doktoruna maddi ve manevi tazminat davası açtı.

Yapılan operasyonlar nedeniyle 115 bin lira maddi zararı olduğunu ileri süren mağdur kadın, 100 bin liralık da manevi tazminat davası açtı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.