DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Güzellik salonunun açılışını ünlü isimler yaptı

15.11.2021
A+
A-

Güzellik uzmanı Sevim Alan, “Sevim Alan Beauty Palace” adını taşıyan güzellik merkezi zincirini büyütmeye devam ediyor. Üsküdar’da düzenlenen açılış programı renkli görüntülere sahne oldu. Açılışa AK Parti Genel Başkanvekili Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hasan Turan ile müzik dünyasının ünlü isimleri Ceylan ve Altay da katıldı. Sevim Alan açılış kurdelesini 3 ünlü isimle birlikte kesti.

“İçimiz gibi dışımızda güzelleşecek”

İstanbul Milletvekili Hasan Turan, yaptığı açılış konuşmasında Sevim Alan’a başarı dileğinde bulundu: “İçimiz gibi dışımız da güzelleşecek burada. Hemşerilerimiz, hanımefendilerimiz hizmet alacaklar. Burası aynı zamanda muhabbetin bol olduğu, kahvelerin içildiği, dostlukların kazanıldığı, ilişkilerin kurulduğu bir mekan olacak. Hayırlı uğurlu olsun, başarılar diliyoruz.”

Pastalar kesildi, halaylar çekildi

Kurdele kesiminin ardından Sevim Alan, yakın dostları Ceylan ve Altay’la birlikte pasta kesti. Bando takımının şovlarının ardından davetliler, davul zurna eşliğinde halay çekerek keyifli dakikalar geçirdi. Sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesi bulunan ve daha önce dünyaca ünlü yıldız Rihanna’nın ekibinden ortaklık teklifi aldığı haberleriyle gündeme gelen Sevim Alan, yeni şube için mutlu ve heyecanlı olduğunu belirterek, “Güzel işler yaptığımız için tercih ediliyoruz, bu sayede şube sayımız da artıyor, çok mutluyuz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.