DOLAR 32,2657
EURO 34,7659
ALTIN 2.413,04
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

Güzellik editörlerinin asla vazgeçemediği 3 cilt bakım ürünü

20.03.2020
A+
A-

Bir güzellik editörü olarak; basit kurallara uymak bazen zor olabiliyor. Her hafta test etmek ve denemek için masanıza gelen yüzlerce farklı ürün ve yıpranmış cildiniz; en iyi ürünü seçmek konusunda size zorluk çıkartabiliyor.

Ancak neredeyse her güzellik editörü, cildine gün boyunca alışılmış bir rutin uygulamayı tercih eder. Bu rutin genellikler küçük ama etkili bir ürün yelpazesine sahiptir.

Tüm zamanların güzellik editörü onaylı en iyi cilt bakım ürünlerini keşfetmek için okumaya devam edin.

1. Seramid kapsüller

Seramid kapsüller, her akşam uygulandığında cildinizin yumuşak ve nemli kalmasını sağlar. Özellikle vitamin ve retinoller ile desteklendiğinde kuru, tahriş olmuş ciltleri nemlendirmek için oldukça etkilidir. 

2. Nemlendirici özelliğe sahip renk eşitleyiciler

Ciltteki lekelere ve aknelere anında müdahale etmeyi sağlayan; ve müdahale ederken de cildi kurutmayan ürünleri tespit etmek ve kullanmak cilt açısından oldukça önemli. 

3. SPF içerikli aydınlatıcılar

Cildi hem sağlıklı gösteren hem de zararlı güneş ışınlarından koruyan SPF içerikli ve aydınlatıcı özelliğe sahip ürünler, cildi nemlendirip; güzel gösterirken aynı zamanda zararlı çevresel faktörlerden de koruyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.