DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Güzel yürekli aktör: Engin Akyürek

07.05.2019
A+
A-

Takvim Gazetesi’nin haberine göre rol aldığı projelerle ünü sınırları aşan Engin Akyürek’ten alkışlık hareket… Ünlü oyuncunun geçen yıl 12 Ekim’deki doğum gününde hayranlarından anlamlı bir hediye gelmişti. Güney Amerika’da fırtınalar estiren Akyürek’in yeni yaşı için Brezilya, Şili, Arjantin ve Peru’dan çok sayıda kişi oyuncu adına Saadet Öğretmen’in kurduğu Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği’ne (UCİM) bağışta bulunmuştu.

İSTANBUL’DA BULUŞMA…

Akyürek, bu anlamlı hediyeden aylar sonra geçtiğimiz günlerde Latin hayranlarıyla İstanbul’da buluştu.

Akyürek, Güney Amerikalı hayranlarının dernek için yaptığı bağışa da katkı sağlayıp bir kez daha yardımsever yanını konuşturdu. Büyük kısmını Akyürek’in karşıladığı bağışın 100 bin lira civarında olduğu öğrenildi. Ünlü oyuncu, İstanbul’daki buluşmada da kendisi adına UCİM’e bağış yapan Latin Amerikalı hayranlarına tek tek teşekkür etti. Çocuk istismarına karşı elini taşın altına koyan oyuncu, duyarlı davranışıyla da takdir topladı.

LATİNLER’DEN SEVGİ SELİ

Çok sayıda Akyürek hayranı oyuncuyu yakından görmek için Güney Amerika’dan İstanbul’a geldi. Fanları tarafından çembere alınan başarılı oyuncu, sevgi seline kapıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.