DOLAR 32,1945
EURO 34,9721
ALTIN 2.513,79
BIST 10.961,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 23°C
Cum 23°C
Cts 22°C

Güzel bir cilt istiyorsanız bunu mutlaka yapın!

21.07.2020
A+
A-

ABONE OL

Parlayan güzel bir cilde sahip olmak için cildinizi daima nemlendirilmeli ve gün boyunca bu nemi koruyabilmelisiniz. Çünkü nemlendirilmiş cilde sahip olmanın birçok faydası var. İşte detaylar…

Cildinizi nemlendirmek ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olur.

Düzenli nemlendirme cildinizi genel olarak ince çizgiye ve kırışıklık gelişimine karşı daha iyi koruyacaktır.

Cildiniz düzgün bir şekilde nemlendirildiğinde daha güçlü, daha dolgun ve daha parlak görünür.

Nemlendirici uygulamak; cildinizin doğal yağ üretimini dengelemeye yardımcı olur.

Yağlı bir cildiniz varsa, cildinizi kurutmanın; güzel bir cilde sahip olmak için en iyi yol olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak dengeli, güzel bir cilde sahip olmak istiyorsanız bu yapabileceğiniz en kötü şeydir.

Cildi kurutmak yerine, cildinizin doğal yağ üretimini dengelemeyi hedeflemelisiniz. Cildi kurutduğunuzda, cildinizin yağ üreten bezlerini daha fazla yağ üretmeleri gerektiğini düşünerek kandırırsınız.

Cildinizi kurutmak yerine, temizledikten sonra cildinizi nemlendirici ile yenileyerek dengeli, güzel bir cilt elde edin.

Cildinizi nemlendirmek aynı zamanda makyajınızın daha iyi uygulanmasına yardımcı olur. Cildiniz nemlendirildiğinde pürüzsüz ve esnektir. Bu da onu makyaj için güzel bir zemin haline getirir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.