DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Guy Ritchie’nin tercihi yine Türkiye oldu

11.01.2023
A+
A-

Yaklaşık iki yıl önce başrollerini Jason Statham, Hugh Grant, Aubrey Plaza, Josh Hartnett ve Cary Elwes paylaştığı Hollywood yapımı “Operation Fortune” filminin sahnelerinin tamamına yakınını Antalya’da çeken Guy Ritchie, yeni filmi için de Antalya’yı tercih etmişti.

Guy Ritchie'nin tercihi yine Türkiye oldu

Dünyaca ünlü yönetmenin “The Ministry Of Ungentlemanly Warfare” adlı yeni filminin çekimleri, önümüzdeki ay başlayacak.

Guy Ritchie'nin tercihi yine Türkiye oldu - Resim : 2

PLATO KURULUMU BAŞLADI

Demre, Muratpaşa, Konyaaltı, Kemer, Akseki, Serik, Alanya, Döşemealtı ve Manavgat ilçelerinde de çekimler yapılacak.

Takvim Gazetesi’nin haberine göre EXPO alanında plato kurulumuna başlandı.

Savaş, dram ve tarihi içerikli filmin başrollerini Süperman karakteriyle yıldızı parlayan İngiliz aktör Henry Cavill ile Meksikalı oyuncu Eiza Gonzalez paylaşacak.

Guy Ritchie'nin tercihi yine Türkiye oldu - Resim : 3

Guy Ritchie'nin tercihi yine Türkiye oldu - Resim : 4

YILDIZLI TECRÜBE

13 Ocak’ta vizyona girecek olan, yönetmenliğini Guy Ritchie’nin başrollerini Jason Statham ve Hugh Grant gibi yıldızların paylaştığı Operation Fortune (Servet Operasyonu) filminin Türk yıldızı Kaan Urgancıoğlu, merak edilenleri anlattı.

Guy Ritchie'nin tercihi yine Türkiye oldu - Resim : 5

Yakışıklı oyuncu, Türkiye ve Hollywood karşılaştırması için şöyle dedi: “Hollywood’da set süresinden çok, set öncesi ön hazırlık çok zaman alıyor. Biz daha kısıtlı bir zaman diliminde çalışıyoruz. Onlar daha geniş bir zaman dilimine sahipler.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.