DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

GÜRAK’ a orman yangınları eğitimi

14.09.2023
A+
A-

Gürsu Arama Kurtarma Ekibi GÜRAK, Orman Bölge Müdürlüğü ile düzenlediği orman yangınları eğitiminde ekip üyeleri ile beraber orman gönüllüsü sertifikalarını aldı.

Gürsu Belediyesi bünyesinde kurulan ve birbirinden başarılı, faydalı çalışmalarına imzasını atan Gürsu Arama Kurtarma Ekibi GÜRAK, ülkemizde son yılların en önemli sorunlarından olan orman yangınlarına karşı bir eğitim düzenlenmesine öncülük etti.

Bursa Orman Bölge Müdürlüğü ve GÜRAK organizasyonu ile gerçekleşen eğitim, halka açık ve ücretsiz şekilde düzenlendi. Birbirinden faydalı eğitim içeriklerinde ülkemizde ve kentimizde yaşanabilecek yangınlar ve sonrasında yapılacaklar anlatıldı. Gönüllü adayları, teorik ve uygulamalı orman yangınlarıyla mücadele eğitimine tabi tutuldular. Yangına ilk müdahale, ilk yardım, kişisel koruyucu donanımların kullanımı, iş güvenliği, orman yangınlarında kullanılan araçlarla ilgili teorik ve uygulamalı eğitimler verildi.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’ın da sahada verilen eğitime katıldığı etkinlikte uygulamalar da gerçekleştirildi.

Katılımcılar eğitimin sonrasında Orman Gönüllüsü sertifikaları verildi.

GÜRAK’ a orman yangınları eğitimi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.