DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Güney Kore’deki askeri kampta ABD’li askere virüse teşhisi

27.02.2020
A+
A-

Güney Kore’de bugün 284 yeni corona virüs vakası bildirildi. Ülke genelinde total rakam bin 261’e yükselmiş durumda. 

Hürriyet gazetesinden Fulya Asena Kahraman’ın haberinde yer alan haberde, Seul yönetimi bir kilise camiasının 200 bin üyesini tek tek virüs taramasından geçireceğini duyurdu.

Güney Kore’de Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri, yeni vakalardan 134’ünün salgınlarla bağlantılı olan Shincheonji İsa Kilisesi’nin bir şubesinin bulunduğu Daegu şehrinden geldiğini açıkladı. 

İngiltere’de korona vakası 15’e ulaştı

Ülkedeki sağlık otoriteleri şimdi Shincheonji İsa Kilisesi’ne bağlı 200 bin kişiyi testten geçirmeyi planlıyor.

İLK KEZ BİR ABD ASKERİNDE GÖRÜLDÜ

Virüsten en çok darbe alan Daegu şehrine 20 km yakındaki bir askeri kamp olan Caroll Kampı’nda görevli bir ABD askerinde de virüs testi pozitif çıktı. Bu vaka ile ilk kez bir ABD askerine de virüs bulaşmış oldu. ABD’li yetkililer, 23 yaşındaki askerin kamp dışında kendi evinde karantinada olduğunu açıkladı. 

Almanya’da askeri üs karantinaya alındı

Geçtiğimiz pazar günü de eski bir ABD askerinin eşinin Daegu yakınındaki askeri kampları ziyaretinin ardından virüse yakalandığı duyurulmuştu. 

 
GÜNEY KORE ÇİN’DEN SONRA SALGINDAN EN ÇOK ETKİLENEN ÜLKE OLDU

Güney Kore, Çin ana karası dışında salgının en ağır yaşandığı ülke olmuş durumda. Ülke genelinde bin 261 enfekte vaka var. 12’den fazla insan ise virüse bağlı semptomlar nedeniyle yaşamını yitirdi. Güney Kore ordusunda 18 askerin virüs testlerinin pozitif çıktığı açıklandı. 

ABD’de yurtdışı bağı olmayan ilk hasta, korona yayılıyor

 

TIKLA BORSADA DÜŞÜK KOMİSYONLA İŞLEM YAPMAYA BAŞLA

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.