DOLAR 32,3294
EURO 35,1232
ALTIN 2.302,47
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Gülsüme anne kurtarılamadı!

04.05.2020
A+
A-

MESAFE UYARILARINI DİNLEMEDİ

Habertürk’ten Enis Yıldırım’ın haberine tarafından İstanbul’da özel bir hastanede görev yapan 4 çocuk babası Dr. Rafet Küçük, koronavirüse hastalığına yakalandı. Bir süre evde çare görebilen Minik’ü annesi Gülsüme Küçük bir lahza olsun yalnız bırakmadı. Yazları köyünde, kış aylarını ise oğlunun yanına geçiren Gülsüme Küçük, “Anne yanıma girişim” diyen oğlunu dinlemedi.

OĞLUNUN ARDINDAN KENDİSİ DE YATAĞA DÜŞTÜ

Geceleri sıkça odasına girdiği oğlunun nefes alıp almadığını takip etti. Evdeki aile üyeleri kadar bu durumun fark edilmesi üzerine doktorun odasının kapısını kapatılmasına karar verildi. Fakat anne bu durumu kabul etmedi. Sonunda “Ben seni yalnız bırakamam” dediği oğlundan virüs kaptı.

Oğlunun arkasında kendisi de yatağa düşen Gülsüme Minik fenalaştı. Anne oğul benzer gün hastaneye kaldırıldı.

EŞİ VE ÇOCUKLARI KOVID-19’U YENDİ

Dr. Ufak, çare gördüğü kendi hastanesinde virüsü yendi. Anne Gülsüme Minik ise, koronavirüse yenik düştü. Oğlunun doktor olabilmesi için büyük mücadele verdiği öğrenilen Gülsüme Küçük, İstanbul’da toprağa verildi. Doktor Rafet Ufak ise, “Israrla ‘Odama gelme’ dememe karşın ‘Ben seni yalnız bırakamam oğlum’ diyerek yanımdan ayrılmadı. Gündüzleri odama sokmadım ama geceleri kalkıp beni takip etmiş. Bunu da evdekiler fark etmiş. Çok üzgünüm. Bir yangın var, bu ateşin sönmesini bekliyoruz” diye konuştu.

sırası gelmişken Dr. Küçük’ün eşi ve çocuklarının da koronavirüsü yendiği öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.