DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 22°C
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Gülsin ve Erkin Onay Kadıköy Sineması sahnesinde

20.09.2018
A+
A-

Sezonun bu ilk konserinde ise anne- oğul iki ünlü müzisyen aynı sahneyi paylaşıyor. Piyanist Gülsin Onay ile keman virtüozu oğlu Erkin Onay, saat 21:00’den itibaren Kadıköy Sineması sahnesinde müzikseverlerle birlikte olacak.

Uluslararası alanda ülkemizi temsil eden ünlü piyanist Gülsin Onay, kendi jenerasyonunun önemli kemancılarından oğlu Erkin Onay ile birlikte Schumann, Elgar, Mendelssohn ve Saygun’un eserlerini seslendirecek.

Kadıköy’ün 51 yıllık geçmişi ile en prestijli salonu olan Kadıköy Sineması, bir kültür odağı olarak yeniden yapılanmasını, bu yıl başlattığı oda müziği konserleri ile sürdürüyor.

Gülsin ve Erkin Onay Kadıköy Sineması sahnesinde

class=’cf’>

Başka Sinema sloganıyla Avrupa sanat filmlerine ağırlık veren, İstanbul Film Festivali gösterilerine ev sahipliği yapan Kadıköy sinemasının, ödüllü iç mimarisi ile dikkat çeken 320 Kişilik salonunda, bu yıl ilk kez 15 günde bir Perşembe geceleri verilecek oda müziği konserleri, klasik müzik dünyamıza yeni olanaklar sunuyor.

Müzik eleştirmeni Kemal Küçük’ün sanat yönetmenliğini yaptığı oda müziği konserleri, sezon boyunca ülkemizin en önemli oda müziği gruplarını İstanbullu dinleyicilerle buluşturacak. Salonun fuayesinde de tanınmış ressamlarımızın resim sergileri yer alacak. Gülsin Onay-Erkin Onay konserinin biletleri Biletiva ve Kadıköy Sineması gişesinde satışa sunuluyor.

Kadıköy Sineması’nde oda müziği konserleri ünlü sanatçıların katılımıyla devam edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.